Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamuchna

u mojego syna w pokoju znalazlam stringi-jak sie zachowac

Polecane posty

Gość Mamuchna

Nie wiem jak mam sie zachowac?czy mu o tym powiedziec? Wczoraj znalazlam je za lozkiem podczas odkurzania-nie sa nowe:P Syn chodzi do pierwszej klasy liceum czyli skonczyl 16 lat Jestem przerazona.Co mam zrobic?

Gość wyślij wiadomość
kupić mu slipki ;P

Gość Mamuchna
akronim nie moj rozmiar i sa uzywane

Gość Frania z lublinka
no tak stringi pewnie w rozmiarze XS, a twoj to pewnie XXL:D

to może jego rozmiar? może chłopak nie lubi jak mu coś pośladki opina?

Gość Maryjetta.
Boooze,autorko zostaw syna w spokoju i daj te stringi tam gdzie byly. Moze dostal na pamiatke od dziewczyny? Matki nie musza o wszystkim wiedziec. Odloz to i nie wprawiaj syna w zaklopotanie. To tak jakby twoj syn wygrzebal zuzyta prezerwatywe meza,i spytal was skad to jest. Miloby ci bylo? A moze opowiedzialabys synowi ze szczegolami skad ta sperma w prezerwatywie i do czego wam byla potrzebna? Nie sadze.

Gość Mamuchna
akronim to nie jego rozmiar poniewaz sa to damskie stringi a raczej dziewczece

Gość rysiaaaaaaa
Kolejna pojebana mamusia, nie zauważyła że syn dorasta, zdziwiona ze syn ma juz potrzeby. Może koleżanka zapomniała z wrażenia zabrać.

Gość Mamuchna
Maryjetta. nie ma takiej opcji po pierwsze meze nie mam po drugie nie uzywam prezerwatyw

dziewczęce - to dobrze: 1) nie jest gejem, 2) nie jest pedofilem, 3) nie będzie prawikiem żyjącym do śmierci u mamusi.

Gość Mamuchna
rysiaaaaaaa nie jestem pojebana mamusia tylko zastanawiam sie skad te stringi sie tutaj wziely?:O

Gość Mamuchnaa
Widze,ze ktos mi nick ukradl:O oddawaj zlodzieju:P

Gość Mamuchnaa
akronim same pozytywy:P

"rysiaaaaaaa nie jestem poj**ana mamusia tylko zastanawiam sie skad te stringi sie tutaj wziely?" opiszę to po kolei: zanim znalazły się w pokoju, to najpierw były na tyłku, a w wcześniej paręnaście razy na zmianę na tyłku i w pralce, a jeszcze wcześniej w reklamówce, a wcześniej w sklepie, a w wcześniej w ciężarowce, a w wcześniej w Chinach, i tak aż do bawełny zbieranej przez niewolników na plantacjach nad Missisipi (Przeminęło z wiatrem pamiętasz?)

akronim ale mnie rozbawiles(-las);D oki wrzucam na luz;) myslisz,zeby cos przy okazji nadmienic na temat tych stringow?

a tak poważnie, postaraj się, żeby wnuków nie naprodukował reszta jest niegroźna tylko czemu panna majty zgubiła i nie zauważyła (jakby mu dała na pamiątkę to niezużyte)? przecież biedactwo na mrozie mogło sobie cewkę przeziębić chyba, że synuś ukradł - a to już pachnie fetyszyzmem

"myslisz,zeby cos przy okazji nadmienic na temat tych stringow?" nie bezpośrednio młode wstydliwe są

zgubic to raczej nie bo ona tu nie przychodzi;) moze dala mu je albo wzial jak u niej byl zeby kupic bielizne na walentynki? podaduszki na temat damsko-meski byly;)

Gość nie wiem o co tyle krzyku
skoro znalazłaś stringi to powinnaś sie cieszyć że syn jest w pełni zdrowy, ma zdrowe zainteresowania i rozwija się w prawidłowym tempie znalezisko dowodzi także jego umiejętności społecznych jedyne co możesz zrobić to przeprowadzić pogadankę na temat cyklu miesięcznego kobiety, dni płodnych i niepłodnych oraz tego jak prawidłowo używać prezerwatyw

Gość nie wiem o co tyle krzyku
nie, po prostu jestem normalna i nie dziwi mnie że 16 letni chłopak może uprawiać już seks

Gość akrinim
uprawiać seks i... produkować wnuki jaka piękna perspektywa

Gość Anulkaaaaaaggg
może koleżanka mu dała? pomyśl.. teraz w tych czasach chłopcy w tym wieku interesuja sie takimi sprawami wyobraź to sobie! szok co nie? hehehe... daj spokój sobie z tym. Może panienka zostawiła u niego.. kto tam wie

mnie koleżanki majtoli nie dawał niby po co wolę to co pod majtkami