Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

enignes

Perfumy FM-jakieś opinie?

Polecane posty

Witam. Ostatnio koleżanka zaproponowała mi perfumy FM. Są to podróbki znanych marek jak np. Hugo Boss czy Calvin Klein. Cena jest atrakcyjna nie powiem, ale nie wiem jak się będą nosiły, w sensie chodzi mi o trwałość. Miałyście/mieliście styczność, warto?

Gość wyślij wiadomość
kiedyś skropiłem sie takimi oryginalnymi inaczej:o zapach utrzymywał sie jakiś kwadrans :o

Gość Amicorum
ja sobie kupiłam Elisabeth arden Green Tea sa tak stężone że nie da się ich nosić. az głowa boli.

Czyli jednak trzeba zainwestować w oryginał ;p Macie swoje jakieś ulubione zapachy? (pytam oczywiście o męskie ;p) Chyba że kobietki wiedzą czym pryskają się ich faceci i podpowiedzą? Ja osobiście zakochałem się w Hugo Boss Energise :)

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjhgakfgeltwy
co wy pierdolicie za farmazony!!!! ja używalam fm i sa super, długo sie utrzymuja i pachna jak oryginalne... najlepsze męskie Addidas Active Black, od razu nogi rozkładam;)

Gość i sru i fru
Moja koleżanka używa bo jej brat rozprowadzał i bardzo sobie chwali.Podobno inne produkty tej marki są też dość dobre,Ja miałam okazję używać krem do rąk bo mi sprezentowała na urodziny,bardzo wydajny i długotrwały zapach.