Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myśle o koncie

Jaki bak polecacie?

Polecane posty

Gość Myśle o koncie

Mam narazie konto w PKO ale straszni zdziercy ciągle jakieś opłaty niewiadomo z kąd pobierają a w placówka traktują klięta jak intruza. Więc jaki bank mi polecicie inny? A w jakim banku wy macie konto?

Gość Largo
Polecam M bank lub ING tam masz przaktycznie wszystko za darmo i wszystkie rzezczy robisz przez net

Gość BZWBK
konto

Gość Myśle o koncie
też włąśnie myślę o ING a jak w tym banku jest z debetami?

Gość Largo
Dopiero zakładsz konto a juz mysisz o debecie? ha ha Nie wiem bo nie korzystam z tego typu usługi

Gość Myśle o koncie
no nikt mi juz nic nie poleci?

Gość Largo
Jak widać nie ma chętnych. A co słychac u Ciebie o poranku???

Gość Myśle o koncie
jem pyszne śniadanko i buszuje po stronach banków a u ciebie? :P

Gość SdxXDACX
W ing jest takie coś jak debet w rachunku, jak otwierasz konto to możesz mieć dwu krotność miesięcznych wpływów na konto ... później im dłużej masz konto możesz zwiększyć. płacisz odsetki tylko od wykorzystanego debetu - jeśli w jakimś msc nie wchodzisz w debet to odsetek nie płacisz, raz w roku jest taka opłata 60 zł albo 90 zł zależy jak wysoki masz debet - od tej usługi zaczynałam z debetem 1500 zł, teraz mam 5000 zł - ale póki co udało mi się wyjść i obecnie debetu nie tykam,m jest jakby cos się stało i bym potrzebowała nagłej większej gotówki\ za przelewy nie płacisz, za prowadzenie konta też nie, jedyna opłata 7 zł za kartę, ale jak dokonasz transakcji bezgotówkowych na 100 zł to automatycznie nie płacisz za kartę, możesz sobie też założyć już przez net sama konto oszczędnościow oko AHA Z KAŻDYCH BANKOMATÓW MOŻESZ WYBIERAĆ PIENIĄDZE BEZ PROWIZJI mam namyśli konto DIRECT

Gość SdxXDACX
ogólnie polecam, nie mam zastrzeżeń, dostęp przez internet bardzo dobry, bez ograniczeń\wcześniej miałam konto w innym banku ale było mocno okrojone pod względem funkcjonalności

Gość Largo
Ale żes sie rozpisała :-)

Gość SdxXDACX
largo - prosiłaś, więc napisałam co wiem. Sprawdzone przeze mnie, więc z czystym sumieniem polecam p.s ogólnie pracuję, w banku ALE NIE W ING !!!! :)

Gość Largo
no ładnie! ajk bysie Twój szef dowiedział, ze promujesz konkurencje to by Ci zabral premie ha ha ;-)

Gość Largo
nie dobra Ty! no no!

Gość Myśle o koncie
A więc nak (mówie w przykładzie) zakładam konto w ing wpływa mi pensja i orazu moge wziąść debet czy tylko po jakimś czasie tych co miesięcznych wpływów?

Gość Largo
a o czym myślisz wieczorami?

Gość kgjg
nigdzie nie ma nic za darmo, jak masz debet opłaty muszą być, oko lub inteligo ( też pko) są najtańsze i możecie pierniczyć że macie coś za darmo co jest nie prawdą ( 7zł za karte, 70dych za obsługe debetu - skandal)