Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dilanda

facetów jest dla niektórych dziewczyn skazaniem na samotność

Polecane posty

Gość pasożyt ona
radzić sobie możesz, ale nie w sprawach w których nie masz pojęcia. Najlepiej nadawałabys sie na doradce w sprawach prostytucji.

Gość ty wiara podobno masz
zdjecia wszystkich lasek z kafe. walisz konia pod nie

Prawiczek bez wiary Wysyłaj mi fotę zamiast wdawać sie w kretyńskie dyskusje. taa, a potem jakieś szmaty będą mnie od łątwych cichodajek wyzywać; a poza tym jak poprosiłam super prawiczka o foto to mi odpisał ze chyba na mózg upadłam, jeśli mi je wyśle. Więc czemu miałabym wam nie odpowiedzieć tego samego?

Dilanda nie wydaje się aż tak złą kobietą, ale może o czymś nie wiem, bo jestem tu nowy.

Gość dilanda sie musi dobrze
sprzedac za darmo przeciez nie wysle.

Gość pasozyt ona
jelcyn dilanda to wulgarna cihodajka no ale masz prawo nie wiedziec skoroś nowy

Gość pasozyt ona
hahaha wyślij pośmiejemy sie :D

jesteś żalosna; chłopaki mają swój rozum i nawet nie wdają sie z tobą w kretyńską dyskusję (co i mnie doradzają) i po co tworzysz różne nicki? i tak wiadomo, że ty to wszystko nabluzgałaś. widać to zwłaszcza po twoim stylu - potrafisz tylko obrażac i poniżać innych jesteś żałosna i zakompleksiona skąd w tobie tyle nienawiści do innych? i jeszcze jedno: ponoć to prawiki są nic nie warci i zakompleksieni (bo niby za takich uchodzą) otóż wiedz, że ŻADNEMU Z NICH DO PIĘT NIE DORASTASZ i mają chłopaki rację że wolą być sami niż za byle szmaty się brać takie jak ty

Ponieważ Ty nie jesteś taka brzydka, jak my. Ty się nie wstydzisz swojego wyglądu. Wyslij, a nie sie migasz nie wiem czy jesteście brzydcy czy nie bo was nigdy nie widziałam. A to, ze nie wstydzę się swojego wyglądu nie oznacza od razu, ze muszę wam swoją fotę wysyłac

Rzeczywiście! Wyszukałem w Googlach jej starsze posty. Przykładzik: " 19:31 dilanda ok; dziś mam chwilę słabości - cholerrnie mi sie chce seksić i nie mam z kim za to obciągnę ochotnikom" Oto nasza cnotka niewydymka.

Gość dilanda ile bierzesz za numer
.

Jelcyn Rzeczywiście! Wyszukałem w Googlach jej starsze posty. Przykładzik: " 19:31 dilanda ok; dziś mam chwilę słabości - cholerrnie mi sie chce seksić i nie mam z kim za to obciągnę ochotnikom" Oto nasza cnotka niewydymka. :D:D:D normalne, każdy zdrowy człowiek ma potrzeby seksualne, Ty też! to może znajdx od razu oje posty z BSA kiedy mu tłumaczyłam, że gdybym była szmatą to bym wieczorem nie siedziała sama na forum i nie pisała takich rzeczy tylko dawno bym juz komuś obciągała, no i ?

Gość i jeszcze to____
19:51 [zgłoś do usunięcia] dilanda hehehe na zaostrzenie apetytu powiem, ze niezla d**a ze mnie 24 lata 169 cm długie włosy, szatynka 94-obwód bioder 68 - pas 87-biust z twarzy też niczego sobie i też jestem ze śląska o k**wa, ja pie**olę chyba mi całkeim odwaliło! :P

Gość zamiast tu cały dzień siedzieć
to by te nieszczęśnice i prawiczki poszli i kogoś poznali :O🖐️

Dilanda, pozwól, że zacytuję Franza: "Nie chcę mi się z tobą gadać".

żałosna jesteś ołaska, pewnie rozepchana i cię juz nikt nie chce dlatego bezskutecznie starasz sie mnie zbluzgac bo nie mozesz zniesc faktu, ze ja sie szanuję a do chłopaków już o tym pisałam (i dziwię się, ze tego nie znaleźliście), ale dla was powtórzę, że w rzeczywistosci właśnie się szanuję i nie pozwoliłabym sobie na takie rzeczy; dlatego tylko w wirtualnym świecie, który zapewnia mi anonimowość, napisałam kilka niewinnych świństewek; za to przynajmniej nikogo nie obrażam i nie wyzywam jak to czyni ta powyżej

Gość pewnie rozepchana i cię juz
To bardzo kulturalny tekst jest. Powinien być podstawą w książakach na temat dobrego wychowania.

Gość pasozyt ona
dilanda nie wymyslam różnych nicków hahaha nie mozesz strawić ze kto inny tez ma o tobie takie zdanie?:D

Gość gtfvdcsxaz\
18:58 [zgłoś do usunięcia] dilanda to jest baaarrrdzo przyjemne; jeśli ma ładnego, zgrabnego, czystego i pachnącego - mioodziooo 19:08 [zgłoś do usunięcia] dilanda jeśłi spełniałby warunki które wymieniłam powyzej to mogłabym tak bez przerwy..., bez przerwyyyy..... non-stop......mmmmmm....miód-malina całego bym wylizała bardzo szanujaca sie z niej kobieta rzeczywiscie :o typowa sucz faktycznie.....paw

Gość pasozyt ona
no i co powiesz szmatławcu??? widać inni też poznali sie na Tobie hahaha :D

gtfvdcsxaz\ 18:58 [zgłoś do usunięcia] dilanda to jest baaarrrdzo przyjemne; jeśli ma ładnego, zgrabnego, czystego i pachnącego - mioodziooo 19:08 [zgłoś do usunięcia] dilanda jeśłi spełniałby warunki które wymieniłam powyzej to mogłabym tak bez przerwy..., bez przerwyyyy..... non-stop......mmmmmm....miód-malina całego bym wylizała bardzo szanujaca sie z niej kobieta rzeczywiscie typowa sucz faktycznie.....paw tak, dokładnie tak jest i nie inaczej bo szanująca się nawet ukochanemu mężczyźnie loda nie postawi - BROŃ BOŻE toż to grzech śmiertelny prawdziwa szanujaca się kobieta nocami leży krzyżem, a na co dzień habit nosi a pod nim włosiennicę otrząśnijcie się prawiki! chcielibyście, żeby wasza kobieta brzydziła się waszego ciała ? a moze wtedy by była porządna, gdyby może w ogóle z wami seksu nie uprawiała?

Gość a kto to jest
kim jest dilanda?następna dziewica jak żelek?

a skad mam pewnosć ze to będzie Twoja fotka, a nie kolegi?

Prawiki, po co wam fotografia tej skompromitowanej postaci?

BSA Jelcyn-A ja ją lubię.Mimo że ma hipokryzyjne podejście :) to miłe ja też Cię lubię mimo, że mnie obrażasz

A za co można lubić taką fałszywą osobę?