Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dilanda

facetów jest dla niektórych dziewczyn skazaniem na samotność

Polecane posty

Gość Matrix...
nawet wczoraj były jakieś tam dupy, ktore wiadomo, próbowąly podrywać, czyli ustawiały się i kręciły obok dupą, czy stawały obok, ale nie były warte zachodu, brak chemii były jakieś dwie ładne ale wiadmo że przyszły ze swoimi fagasami o wyglądzie małpy, i widac że często ruchane i zmanierowane 20 zeta za wejscie w plecy

offerma "robienie masazu żonatemu na przeciwko swojego chłopaka albo siadanie na kolanach kurde offerma w jakim towarzystwie Ty się obracasz? toż to same k**wy są!" to są normalne laski a nie żadne k**wy. nie wierzę!! co ja czytam???? to tobie też by nie przeszkadzał masażyk odwalany przez Twoją pannę na pleckach kolegi? albo gdyby pchała dupe mu na kolana? no tak, przecież to dla żartu...

offerma myślę że jesteś przewrażliwiony mi też dziewczyny kumpli siadają czasami na kolanach ,albo potańczę z nimi ,ale to nic nie znaczy ,a jest tak po się znamy długo.

Gość jak nie masz o czym gadać
bo jesteś nudną osobą co nic w życiu nie robi o czym można gadać, to nic nie da. Sama chodzisz na imprezy więc nie pojmujesz, że są tacy nudni co nie chodzą

Gość ytyrytyty
pomoglibyscie matkom obiad zrobic darmozjady pierdolone sami nieudacznicy ,a maja do powiedzenia najwiecej lebry ,nieroby ,frustraci :o

jedyne przez co dilanda mogła przejść to siedzenie przy stoliku i cieszenie miski do facetów przy ścianach koleś jesteś zajebisty, nie ma co!

Gość ytyrytyty
Dobrze wiem bo mój mąż jest taki sam :(

Matrix... nawet wczoraj były jakieś tam d**y, ktore wiadomo, próbowąly podrywać, czyli ustawiały się i kręciły obok dupą, czy stawały obok, ale nie były warte zachodu, brak chemii były jakieś dwie ładne ale wiadmo że przyszły ze swoimi fagasami o wyglądzie małpy, i widac że często ruchane i zmanierowane 20 zeta za wejscie w plecy a można wiedzieć co Ci się w nich nie podobało? co Ci się podobało w tamtych dwóch?

skoro dyrektor jest samcem alfa to tak się dzieje i w tym momencie w jego rękach spoczywa co on z tym zrobi ;] czy nic czy jej szepnie na uszko ..pokój nr 23423 ;]

Gość Matrix...
dilanda Matrix... nawet wczoraj były jakieś tam d**y, ktore wiadomo, próbowąly podrywać, czyli ustawiały się i kręciły obok dupą, czy stawały obok, ale nie były warte zachodu, brak chemii były jakieś dwie ładne ale wiadmo że przyszły ze swoimi fagasami o wyglądzie małpy, i widac że często ruchane i zmanierowane 20 zeta za wejscie w plecy a można wiedzieć co Ci się w nich nie podobało? co Ci się podobało w tamtych dwóch?" wygląd, głównie twarz, takie laleczki

wygląd, głównie twarz, takie laleczki aha i wszystko jasnee... laleczki tzn. brzydkie z twarzy? czy ładne ale za dużo tapety?

Gość ashtrax
Dilanda ---> to wcale nie jest takie proste jak Ci się wydaje. Ja jestem małomówny. Nawet nie wiem o czym mógłbym rozmawiać z kobietą. Obawiam się, że moje moje spotkania trwałyby 10 min i koniec. Ja nie mam żadnego doświadczenia. Kobieta wyczuje takiego faceta. Jeśli jakaś dziewczyna na mnie spogląda albo nawet uśmiecha się to nie wiem co miałbym zrobić ? Podejść i powiedzieć, że mi się spodobała, zaciekawiła mnie i chciałbym zaprosić ją na kawę etc.

super prawiczek Bo nie masz pojęcia o czym piszę to zamknij japę. Czego nie zrozumiałeś w tym co napisałem ? bo offerma ma ogólnie problemy z czytaniem ze zrozumieniem

"jedyne przez co dilanda mogła przejść to siedzenie przy stoliku i cieszenie miski do facetów przy ścianach" I koniecznie piwo z sokiem w łapie plus psiapsiółki dookoła stolika.

Gość Matrix...
laleczki czyli ładne, wlasciwie to jedna a druga już nie była aż tak a więc źle napisałem, czyli tylko jedna i też mogłaby nieco schudnąć, bo trochę jej tłuszcz wyszedł na policzki, ale kiedys była na pewno ładna

"bo offerma ma ogólnie problemy z czytaniem ze zrozumieniem" A zatem dilanda zaraz wyjaśni fenomen 'samca alpha'

Kiedy ta teoria się sprawdza w rzeczywistości to w co ja mam niby "wierzyć " skoro tak się dzieje. Widać nie zrozumiałeś przekazu o samach "alfa" ...Mi chodzi o to ,że w tej sytuacji dyrektor był i jest wiodący prym ..czyli człowiekiem dominującym bo jest DYREKTOREM. dlatego jest alfa = pierwszym i trzeba mu lizać dupę.

ashtrax no to ogólnie zależy od okoliczności, od miejsca, pory. Od tego czy Ci się kobieta naprawdę podoba czy nie. POwiem, że ja też nie jestem łatwa w rozmowach. Raz trafiłam na zajebistego faceta. Na początku strzelałąm focha, w ogóle nie okazywałam mu zainteresowania, chłopak się nie poddał i co? po 30 minutach rozmowy z nim to ja prawie na kolanach prosiłam go by został lub dał mi nr telefonu

Gość Matrix...
słyszeliście co się stało Kubicy? ręka zmiażdzona

Matrix... laleczki czyli ładne, i to są te któe Ci sienie podobały?

"Kiedy ta teoria się sprawdza w rzeczywistości" chyba w twojej k**wa wirtualnej rzeczywistości debilu. Jesteś jednak prosty chłop ;] ,a debilu to mów do starego za to że cie spłodził

Gość ashtrax
Słyszeliśmy, mam nadzieję że z tego wyjdzie bo to sympatyczny gość. Lubię patrzeć jak jeździ. Dilanda ---> widzisz ten facet ciekawie opowiadał, dlatego zainteresował Ciebie, był otwarty itd. Ja tak nie potrafię. Nie potrafię po kilku minutach gadać jak najęty. Potrzebuję dużo więcej czasu aby się otworzyć. Kobiety niestety nie mają aż tyle czasu. Pewnie i tak każda kobieta zanudziłaby się ze mną, więc i tak nie ma to znaczenia.

Gość Matrix...
dilanda Matrix... laleczki czyli ładne, i to są te któe Ci sienie podobały?" ta jedna mi podchodziła, ale była z jakimś fagasem wiadomo, że ładna to zwykle zajęta

Gość anty-cawel
"ektóre dziewczyny są skazane na samotność z powodu nieśmiałości facetów" Ja bym to napisał tak : Nie które dziewczyny są skazane na samotność z powodu nieśmiałości facetów bo faceci nie podchodzą. A to facet musi podejść bo kobiety to święte krowy. JAK CI SIĘ PODOBA FACET TO SAMA WEŹ I ZAGADAJ!

"po 30 minutach rozmowy z nim to ja prawie na kolanach prosiłam go by został lub dał mi nr telefonu" PUA jak nic :D Mi to kilka lat na uczelni w tym samym towarzystwie nie pomogło.

JAK CI SIĘ PODOBA FACET TO SAMA WEŹ I ZAGADAJ! nie bo się boję że mnie oleje albo obrazi

Gość Matrix...
dilanda JAK CI SIĘ PODOBA FACET TO SAMA WEŹ I ZAGADAJ! nie bo się boję że mnie oleje albo obrazi" czyli to my mamy ryzykować olanie albo obrażenie? ale super