Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dilanda

facetów jest dla niektórych dziewczyn skazaniem na samotność

Polecane posty

i na tym oplega moja hipokryzja wg Ciebie? że chcę aby faceci byli śmielsi, bardziej otwarci w relacjach z kobietami? Tobie może bym nawet wysłała, ale nie mogę załadować zdjęć z pamieci aparatu na kompa, nie wiem czemu :(

Jelcyn A za co można lubić taką fałszywą osobę? Jelcyn zaczynasz mnie wkurzać! w czym jestem fałszywa? albo mi odpowiedz i podaj argumenty albo się zamknij! zaczynasz przypominać tą idiotkę co na mnie szczeka bez powodu

Gdyby twoje rzeczenie było spełnione to z kim byś pisała na kafe? ??? nie rozumiem

Fajnie, może ci nawet obciągnie. Pisała, że to lubi.

Jelcyn Fajnie, może ci nawet obciągnie. Pisała, że to lubi. no właśnie - pisała; Jelcyn wiesz, że można napisać dosłownie wszystko a gdybym napisała że mam 31 lat/ jestem lezbą/ mam 4 dzieci/ mieszkam w Lublinie a nie na śląsku to też byś uwierzył? ile ty masz lat chłopcze naiwny?

a czemu Ci tak na tym zależy? a może pokażesz ją koledze i powiesz - o tą ostatnio pukałem... bo niby skąd mam foto obcej laski?

BSA, a skąd masz pewność, że to jej dziewictwo nie jest kłamstwem?

Jelcyn jakbyś nie wiedział to u kobiety mozna to sprawdzić i wcale nie musi mi wierzyć, zresztą nie widzę powodu dla którego miałabym kłamać

Gość emalia2
Najbardziej sensownym i rozgarniętym prawikiem na tym forum jest gość o nicku "oferma". Ma swoją pasję , swoje zdanie, pisze zawsze z sensem. Bardzo Go cenię za Jego wypowiedzi, szkoda, że nie znalazł sobie partnerki do życia.

BSA ale Ty fajny jesteś :D chyba napiszę w topiku pięknego inaczej którego z prawików lubię najbardzej ;)

Tutaj chodzi o wiarygodność, ona ją straciła. Oczywiście będzie się tłumaczyć, bo "obciąganie ochotnikom" to przecież tylko taki "żarcik". Zresztą to hipokrytka, sam to przyznałeś.

Jelcyn Tutaj chodzi o wiarygodność, ona ją straciła. Oczywiście będzie się tłumaczyć, bo "obciąganie ochotnikom" to przecież tylko taki "żarcik". Zresztą to hipokrytka, sam to przyznałeś. nawet jeśłi w twoich oczach straciłam wiarygodność to co z tego? nawet cie nie znam ani ty mnie, wiąc czemu niby miałoby mi zależeć, by "odzyskać twoje zaufanie"? myśl sobie o mnie co chcesz, kij ci w oko, tylko mnie nie obrażaj na forum, to będzie gites

BSA dilanda-Co mi z tego,jak i tak nie będę widział kto mi to pisze. ale z Ciebie cwaniak :) wiesz z której strony podejść i niby mam wierzyć że jestes prawikiem?

Myśleć o tobie nie jest warto, nie schlebiaj sobie.

Jelcyn Myśleć o tobie nie jest warto, nie schlebiaj sobie. to po co jeszcze siedzisz w moim topiku? idź sie zajmij ciekawszymi sprawami

no dokładnie - chodzi o różnicę miedzy realem a wirtualnością; dlatego tak łatwo się pisze o np. lodach kominiarka potrzebna, aż tak źle? :(

w kominiarce lubię chodzić po lesie jak są mrozy gdzie Ty qwa mieszkasz? :D

no nie :( teraz to się bedę chyba do konca życia wstydzić ja się sobie podobam i raczej akceptuję swój wyglad. Nie jestem jakoś super piękna, są ładniejsze ode mnie, mam swoje wady i kompleksy, ale nie sa one zbyt duże; ale może Ty nie lubisz takiego typu urody? wiadomo, ze gusta są różne jestem szatynką o brązowych oczach i moze uważasz, ze tylko blondyny są ładne, nie wiem po co chcesz koniecznie wiedzieć jak wyglądam to, ze ja się sobie podobam, nie znaczy, że Ty też będziesz tak uważał

Gość anatelka7
hehehe bsa jedz do niej na ochotnika do obciagania :D

w zgodzie z obecnymi trendami i maniera moze poobciagaj mu tak wirtualnie, na forum? jeden post to jeden ruch. ale wczesniej wyslij mu swoje zdjecie zeby watek nie trwal w nieskonczonosc

janekrys w zgodzie z obecnymi trendami i maniera moze poobciagaj mu tak wirtualnie, na forum ? jeden post to jeden ruch. ale wczesniej wyslij mu swoje zdjecie zeby watek nie trwal w nieskonczonosc tobie też mogę? będę zaszczycona

Gość anatelka7
trzeba zorganizowac kolejke do niej :D

BSA za mało czasu spedziłęs z kobietami chyba; czasami jesteś zbyt szczery i dosłowny :/

Mój typ kobiety to najlepiej niebieskooka szatynka no, ok rozumiem; mój typ to niebieskooki blondyn, ale uwazam, ze wygląd nie jest aż tak super ważny i jeśli będzie blondyn z brązowymi oczami; albo szatyn to nie będzie to miało znaczenia, jeżeli tylko on będzie super osobą; boję sie że moją fotę prześlesz anatelce7 lub oksanie85 (o ile to nie ta sama osoba:) poza tym, już tu napisali, ze upadasz na samo dno, proszac mnie o nie, wiec może Ci tego powinnam oszczędzić spoko, może w przyszłości