Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamakubusia24b

Ile zaproponowac niani ? Śląsk

Polecane posty

Gość mamakubusia24b

jw. chce zatrudnic nianie, ktora by opiekowała sie 6 miesiecznym dzieckiem od poniedziałku do piatku w godzinach 8-17. Ile powinnam zaproponowac??

Gość Alka507
jesli ma ma ja czasem posuwac to ze 3000zł

Gość Alka507
mąż oczywiście

Gość mamakubusia24b
Sądze ze dom w ktorym sprzedajesz swoje uslugi o wiele za duzo ci płaci :)

Gość Alka507
eee tam na pewno mąż sie uciesz jak będzie miał w domu dwie kobitki. Może się przyłączysz do nich ;-)

Gość mamakubusia24b
Postaram sie mu dogodzic jak najlepiej potrafie, obiecuje ! :/

Gość Alka507
ja bym się z chęcią przyłączyła do pani pokojówki i męża

Gość Alka507
mam 38 lat i juz nie jedno widziałam i przeżyłam hi hi

Gość krysia r.
ja mam nianię od 6.30 do 15.30 i daję jej 600 zł. nie musi nic dodatkowo robić, jedynie opieka na dzieckiem, jak jest pogoda to spacer + podgrzanie obiadu. Opiekuje się dzieckiem u nas w domu. Dziecko ma 9 miesięcy. Miasto Chorzów

Gość Alka507
może we dwie byśmy mu dogodziły :-)

Gość kurcze fajnie za 600zl
ja szukam niani w kcach i nikt nie chce mniej jak 7zl za godz :( a tez potrzebuje na ok 7godz dziennie do max 9godzin

Gość do krysia r.
takie jak ty za niewolnictwo do wiezienia powinno sie wsadzac ;/

Gość Alka507
ja oprócz pieniedzy zaproponowałabym jej minetkę hi hi

Gość B-rita
ja place w Kielcach 5 zł za h , niania wychodzi z synkiem na dwór,nie gotuje,podgrzewa tylko zupkę, kiełbaski itp sprzata tzn układa zabawki, pozmywa kubki, pozamiata,chałupa zawsze elegancko ogarięta, aż miło do dom,u wracać starsza kobitkw przewiwienstwie jak z malym siedzi mąż :-) miania ma po 60tce, synuś moi do niej "babcia", z tego co widze dobrze sie dogadują... srednia stawka w Kielcach od 5zł w góre, za 5 zł naprawde ciezko kogos znaleść

Gość hej pisarko wyżej
polska języka trudna języka ..... popraw się bo twojego bełkotu nie da się czytać !!!!!

Gość nianiałódź
ja jestem nianią profesjonalną: -2500 na rękę - godz. pracy 8.00- 17.00 - czasem noce jak rodzice dziecka wychodzą , albo kilka dni opieka całą dobę jak wyjeżdżają , latem byliśmy na 3 tyg. urlopie ( tzn. ja i dziecko, bez rodziców)- płatne extra - opiekuję się od 3 tygodnia życia do teraz, czyli 3,5 roczku - w opiece mieszczą się gry , zabawy, wyjścia na spacery, na basen, Zoo, sale zabaw, nauka piosenek, pływania,kolorów, cyferek i takich tam rzeczy, zaczynamy z pierwszymi słówkami po angielsku, karmię - nie gotuję, tylko ew. podgrzewam - mam wykształcenie i doświadczenie medyczne, nie palę, mam 36 lat, jestem zdrowa, sprawna, mam siły na bieganie za maluchem - niuniek jest wychuchany, wydmuchany, zdrowy i radosny :) - na święta i urodziny zawsze dostaję prezent od rodziców Za 5 zł na godz. chyba nikt nie chciałby pracować na pełen etat, chyba, że emerytka lub ktoś zmuszony przez życie, ale wtedy trudno oddać swojego skarbusia pod opiekę takiej niepewnej osobie. Stąd chyba powstała taka opinia że trudno zdobyć dobrą, zaufaną nianię.

Gość jakby ktos mowil o moim dzieck
u niuniek lub skarbus to bym go wyrzucila z domu nastepnego dnia :( i ty sie nazywasz profesjonalna niania...

Gość qqqqqwertyuiokj
a co w tym złego.

Gość ertgyh
1500 i opłacić zus i wszystko.

Gość nianiałódź
wolałabyś żebym do twojego dziecka mówiła : bachor, dziecior, zasmarkaniec? oj,kogoś zazdrość dopadła... :P

Gość profesjonalny pedagog nie cium
ka do dziecka :) nie zycze sobie by ktokolwiek mowil skarbus niunius do mojego syna fuj fuj fuj ble moj syn ma imie, jest dieckiem, chlopcem a nie niulkiem ble:P

Gość mokateeeeeeee
tak się zastanawiam jak niania z łodzi ma taki szeroki okres obowiązków to czy to dziecko w ogóle robi coś ze swoimi rodzicami? Nawet na wakacje nie mogli z nim jechac ? Mój ty Boże, biedne dziecko, pewnie ledwie wie kto to mama i tata.

Gość mokateeeeeeee
szeroki zakres obowiązków miało być.

Nie ma wcale szerokiego zakresu obowiązków, robi z dzieckiem to, co powinni robić w tym czasie jego rodzice. Pensja moim zdaniem też jest jak najbardziej adekwatna. Dziwię się ludziom, którzy płacą nianiom 5zł za godzinę :/ Jakby opieka nad Waszym dzieckiem była warta mniej niż praca na kasie w TESCO.

No chyba, że ta opieka to pilnowanie, żeby dziecko nie zrobiło sobie krzywdy i włączenie TV :/

Gość jak na profesjonalna nianie
to niania z lodzi bardzo malo zarabia, na slasku niania tylko od pilnowania dziecka bierze ok 1500 na reke to min a tak co ma kwalifikacje, chodzi z dzieckiem na rozne zajecia wyjscia itp.. to bierze min drugie tyle :) ale ja bym nie chciala zeby niania chodzila z moim dzieckiem do zoo czy do slai zabaw czy na inne atrakcje, co ja bym miala z tym swoim dzieckiem robic skoro wszedzie bylo wszystko widzialo tyle ze z niania :( nawet na wakacje wyslac z niania to przegiecie, ciekawe po co temu komus to dziecko?

Gość mniej niz 1500-2000zl
to bym sie wstydzila zaproponowac:O Przeciez to normalny wymiar godzin pracy. A co tych co do wykwalifikowanej niani i przypadku jaki opisala to skonczcie juz krytykowac tych rodzicow i oczywiscie debilne teorie, ze po co im dziecko:O Przeciez nie wiecie jaka jest tam sytuacja, ale juz musicie oceniac i sie czepiac:O

Gość Yattleya
''nikt nie chce mniej jak 7zl za godz'' wiesz ciezko sie dziwic, moja mam po 30latach pracy jako sekretarka stracila ja bo firma padla,nowej nie mozna znalezc(wiadomo latka swoje...) to zostala opiekunka, wiesz nie pracuje sie raczej dla przyjemnosci(choc praca moze byc przyjemna )tylko zeby utrzymac rodzine, bo moja matka ma mnie i siostre na utrzymaniu(fakt ojciec tez pracuje ale zarobki nie powalaja), i tak zarabia z 1200zl wiec to nie powala, moze sa jakies emerytki/rencistki biorace mniej ale mysle ze to jednak nie wiekszosc a jak Cie nie stac na nianie to zawsze jest opcja ''zlobek'' - a przynajmneij nie narzekaj ze to duzo bo ciekawe co by bylo jakbys Ty majac rodzine na utzrymaniu nie mogla znalezc pracy nawet za to 7 zl....

no a jaka moze byc sytuacja? skoro maja kase na nianie wiec nie musza pracowac po 24/24, skoro wychodza sobie wieczorami, wyjezdzaja na weekendy itd.. sami a niania z dzieckiem to to dziecko jest im zbyteczne :( niedlugo dziecko zacznie mowic do niani mamo, postaw sie an miejscu tego dziecka, cicialabys tak zyc? ja na pewno nie a co do pensji to niestety nieuczciwe jest placic niani 600zl ale co zrobic w sytuacji kiedy samemu zarabia sie 1500? kasa jest potrzebna w domu trzeba isc do pracy no i co z dzieckiem zrobic? zatrudnic nianie za 2tys?

opcja zlobek to min tysiac zl, na panstwowy czeka sie ze 2 lata na miejsce :) mam ten temat na swiezo rozpracowany niestety ja pracy za wiecej niz 2 tys nie potrafie znalezc wiec niestety ale za nianie nie zaplace 2 tys ani 1500