Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamakubusia24b

Ile zaproponowac niani ? Śląsk

Polecane posty

Gość Yattleya
jak chcesz niewiadomo jak wypasny zlobek to moze i tysiac zl, ale z tego co ja wiem to zlobki sa tansze niz opeikunki i jak chcesz placic 500-700zl to zlobek wlasnie, choc jak mieszkasz w jakims biedniejszym miescie to moze i znajdziesz za tyle nianie, ja z krk jestem

Gość niania SIA
JESte niania z koneczisci troche.. po pedagogice specjalno -korekcyjnej.Opiekuje sie Korin 3l i Madaline 1,,5, mam płacone od 2500-d-4000 zalezy ile tam z nimi jestem, rodzice sa zapracowano bardzo. teraz ta matka znow jest w ciazy, spedzam z nimi dnie i noce,mamy pieniadze na wszystkie atrakcje,wyjezdzamz nimi na wszasy(bez rodzicow) dostaje perfumu, drogie ubranai.Małzenstwo mieszane, zamozne , łazienka jest wielkosci mojego domu:), wszystko fajniem tylk tak patrzac sie na to wszystko zastanawiam sie po co tym ludzil dzieci?? po to zeby płacic za wychowanie ikomus innemu??

Ja jestem z Katowic, teraz nie pracuję, więc nawet za 600 zł zajęłabym się dzieckiem:) Tyle, że ja sama wychowuję dziecko, więc musiałabyś dowizić szkraba do mnie:)

Gość zlobki sa w tych samych cenach
jasmina daj jakis kontakt, skad dokladnie jestes? ja moge swoje do ciebie wozic o ile bym miala po drodze, wole ciebie niz zlobek za 900

hmm:) adresu na forum nie podam z wiadomych wzgledów:) ale podam e-mail: drwalbiotech@gmail.com, mieszkam okolice giszowiec/nikiszowiec:)

Gość gratuluje
bydgoszcz- 1300 zl netto, niania tez czlowiek, zyc za cos musi...