Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polakowski

Jakie są Włoszki?

Polecane posty

Gość Kamecha wylogowany
Polakowski debilu ile jeszcze będziesz męczył kutasa na kafe:D

Gość Polakowski to jakiś ułom
:O

Gość nie badz idiotka
no ale tak serio: jak Ty sobie wyobrazasz tu zyc i nie pracowac? niby planujesz z nia przyszlosc ale jak? ona ma Cie utrzymywac? nie rozumiem tego. Martwisz sie, ze Wloszki lubia duzo kasy ... na Twoim miejscu zatrzymalabym sie na tym by po przyjezdzie tu znalezc jakakolwiek prace. Mezczyzna pracowity dojdzie do wszystkiego. Jesli ta Twoja wloszka jest wartosciawa kobieta doceni ze sie starasz, jesli jest glupia materialistka to szkoda Cie tu chlopie! Lepiej w Polsce w swoim zawodzie niz tu w ciezkiej robocie- bo tak na poczatku bedzie.

Gość Polakowski
Chyba zrozumie, jak na początku nie znajdę wspaniałej pracy ...

Gość nie badz idiotka
Jestem kretynką co nie ma robić i pieprze od rzeczy

Gość cikitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ale pie**olisz autorze=> tego beznadziejnego topicu

Gość donna polacca 30
Podsumowując opinie osób z forum o Włoszkach (wiele jest bardzo trafnych) oraz podpierając się moim dwuletnim doświadczeniem mieszkania we Włoszech w jednym mieszkaniu z kilkoma Włoszkami właśnie, uważam, że: 1. W większości są materialistkami i chodzi im głównie o kasę 2. Jako matki i żony są nadopiekuńcze, ale nie tylko do dzieci, chcą mieć też całkowitą kontrolę nad mężem i rządzić w domu (nadopiekuńczość to nie jest w tym wypadku dobra cecha - mówimy tu np. o tym, że matka śledzi swojego syna, który idzie na pierwszą randkę, żeby poznać jego ewentualną dziewczynę) 3. Te Włoszki mają też nadopiekuńczych rodziców :) (patrz punkt wyżej) Ogólnie Włosi bardzo liczą się z opinię swojej rodziny, więc jeśli nie spodobasz się jej rodzicom, to będziesz miał ciężko. 4. Jednak na razie Ci to nie grozi, bo 23 letnia Włoszka, to jest jeszcze dziecko. O założeniu rodziny zaczynają myśleć po trzydziestce. 5. Deklarują przywiązanie do takich wartości jak: rodzina, wierność itp. Ale bądź czujny. Najczęściej są to tylko deklaracje. Chyba najpowszechniejszy model związku to jest: oficjalny chłopak + sekretne przygody (niestety, mówię to z doświadczenia mieszkania z Włoszkami, jedna gdy jej chłopak wyjeżdżał to za każdym razem musiała sobie do domu jakiegoś innego przyprowadzić). 6. Są leniwe i po ślubie przestają o siebie dbać (chodzą przez cały dzień w piżamach i się nie myją :) 7. Wiele rzeczy jest tylko na pokaz, szczególnie to całe "świergotanie", gadatliwość, "otwartość". Raz, po pół roku znajomości z bardzo otwartą i szczerą dziewczyną (tak mi się wydawało) okazało się, że to były wszystko kłamstwa na pokaz. 8. Ńie spotkałam naprawdę ładnej Włoszki, która nie byłaby jednocześnie wieczną kokietką. Ładne Włoszki są wiecznie podrywane i raczej trudno zachować im wierność. Tym bardziej, kiedy Włoch dowiaduje się, że ma chłopaka obcokrajowca. Włoch może "swojemu" by dziewczyny nie odbił ale obcemu to już nie ma żadnych oporów. 9. Doczekaj do pierwszej prawdziwiej kłótni. Jak cię obrzuci najgorszymi obelgami a potem rzuci się na Ciebie z pięściami. Jak nie masz takiego temperamentu, żeby odpowiedzieć jej tym samym a za pięć minut zachowywać się jak gdyby nigdy nic, tylko będziesz to dusił w sobie, to to nie jest związek dla Ciebie (piszę to, bo napisałeś o sobie, że jesteś spokojny). Generalnie nie polecałabym związku z Włoszką. Ale zdarzają się wyjątki i to chyba szczególnie wśród tych, które wiążą się z obcokrajowcami z biedniejszych krajów, więc może masz szczęście. Moja porada (oczywiście nie biorę odpowiedzialności za ewentualne konsekwencje :): zamieszkajcie razem, bo tylko tak możesz ją lepiej poznać ale nie myśl na razie o ślubie i dzieciach. Masz na to jeszcze dużo czasu, min. 7 lat. Ona nie powinna się czuć zawiedziona ani naciskać na ślub (jak Polka) bo we Włoszech mieszkanie ze sobą bez ślubu nawet przez 10 lat, to coś zupełnie normalnego.

Gość Kamecha wylogowany
donna polacca 30 wyperdalaj stara szmato

Gość następna idiotka polka daje
opinie z dupy wyjęte, kamecha dobrze gada, to pewnie stara ZAZDROSNA brzydka polska ściera

Gość assss lick my ass
donna polacca 30 - troche w tym racji jest ,ale jak ktos chce miec rozrywkowa babkę to polecam :D w lozku zajebiste , mialem tylko jedną :( ale to zupelnie co innego niz polka-kłoda albo udająca ostrą jeśli masz twarda dupe , nie boisz sie dostac w pysk i umiesz oddac to smialo ;)

Gość Kamecha wylogowany
ja zawsze dobrze gadam :classic_cool: a ty donna polacca 30 wypierdalaj w podskokach szmato :classic_cool:

Gość assss lick my ass
a tak poza tym : polki nie materialistki ? To czemu jest tu tyle prawiczkow ? Wszystkie jestescie takie dobroduszne ? buhahah, po slubie o siebie nie dbacie , wole miec laske po liposkucji z ladnym brzuszkiem niz obwislą świnie - a to norma ,w ystarczy iść na basen

Gość donna polacca 30
zostałam zapłodniona w wieku 18 lat stad ta frustracja :( Żadne Włoch mnie nie chciał ... smiali sie ciągle bo mam Rydzyka w mozgu :( i nie chcialam zaszalec :(

Gość Polakowski
Mam wielkiego i twardego penisa, to nad nią zapanuję.

Gość Kamecha wylogowany
wypertalać już szmaty

Gość donna polacca 30
kamecha wylogowany - dziecko ucz się, to może też kiedyś wyjedziesz za granicę. Co? pijany tatuś nie przynosi do domu pieniędzy i nie starczyło na zeszyty? Jesteś śmieciem z patologicznej rodziny, zgadłam? W sumie to nie rozumiem po co siedzisz na tym temacie, ciebie ten temat przecież nigdy nie będzie dotyczył...

Gość donna polacca 30
w sumie mam dzisiaj ochotę komuś nawrzucać ,gdzie jesteś kamecha? brakuje riposty?

Gość Polakowski
Napisałaś same wady włoskich kobiet, czy mogłabyś napisać zalety? Po tym co napisałaś to wszyscy faceci spoza Włoch powinni omijać ten kraj, przynajmniej jeśli szukają tam związku.

Gość donna polacca 30
odliczam czas ile ci zajmie znalezienie w słowniku słowa "riposta".. już 3 minuty ... (do sąsiada po słownik biegiem!!)

Gość a czyyyyy
donna polacca - wypierdalaj stąd ! znalazla sie dziewica orleanska :O

Gość dddhdhhfh
donna polacca 30 jesteś zwykły ścierwem :D:D:D

Gość donna polacca 30
mogłabym napisać więcej ale boję się już odzywać na tym forum. Znam wiele Włoszek i na prawdę uważam, że rzadko można spotkać taką, która nadaje się na żonę. To, co napisałam to jest trochę na wyrost, ale chciałam Cię przestrzec, żebyś uważał

Gość donna polacca 30
Skrycie podkochuję się w Kamecha i czytam jego wpisy 😍

Gość a czyyyyy
Polki tez sie na zony nie nadają 😴 tylko głupiec w dzisiejszych czasach bierze slub skoro tyle chętnych dup 😴

Gość donna polacca 30
jestem starym paszczurem z mordą jak kupa krowiego łajna to co mam pisać :(Kamecho wybacz👄

Gość Polakowski
Proszę o jakieś zalety, bo mogę się rozmyślić!

Gość donna polacca 30
Postaram się opisać dla równowagi kilka zalet Włoszek: 1. Jak już się której zachce, to potrafią świetnie gotować. Nawet jak taka ma na ugotowanie dania 5 minut i nic nie ma w lodówce to i tak potrafi "wyczarować" coś pysznego 2. Potrafią się ładnie ubrać i dbać o siebie tak, że wyglądają seksownie ale jednocześnie nie są wulgarne 3. Twoja dziewczyna na pewno będzie się starać, żeby mieć dobre relacje z Twoją rodziną (jeśli będzie jej zależeć na poważnym związku)

Gość donna polacca 30
Kolejne zalety: 4. Włoszki, tak jak Włosi bardzo lubią spędzać czas na "nic nie robieniu". Jeśli wolisz towarzystwo wyluzowaniej osoby, która nie ma nic przeciwko temu, żeby spędzić weekend przed telewizorem i nie czuje presji, żeby silić się na bycie "interesującą i aktywną osobą", to Włoszka jest dla Ciebie. Uważam, że to jest ich zaleta - chyba lepsza taka partnerka co podchodzi do wielu rzeczy na luzie niż taka, która ma wieczny "dupościsk" i ciągle gdzieś biegnie.

Gość Polakowski
No to będzie zabawnie. Moi rodzice są wykształceni, ale niestety jako dzieci PRLu znają tylko bratni język rosyjski, a moja sympatia angielski i pobieżnie francuski. Mówisz o stanie przedślubnym, ale jak jest po ślubie? I z tym chłopakiem który wyjeżdżał, to z tym "rezerwowym" nie kończyło się tylko na flirtach?

Gość donna polacca 30 to stara scie
ra z ryjem kiblo babci