Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polakowski

Jakie są Włoszki?

Polecane posty

Gość gość
Ciekawe, czy się autorowi z Włoszką ułożyło?

Gość gość
...wloszki maja nature k***y, chca konkurowc Z cudzoziemkami...udaja niezalezne a tak naprawde mysla tylko jakby W huja zrobic innych...zakompleksione krowy...

Gość Hussar
A mogę wiedzieć czy koledze się przynajmniej powiodło? Wg. mojej opinii to włoszki zakochują się dość ciężko, ale za to jak już się zakochają to z pełnym impetem. Zanim się wejdzie w związek z wloszką to się zastanów czy będziesz w stanie dotrzymać jej tempa. Podobno mają 100 pomysłów na minute :) A co do wad... to powiem ci że każdy związek jest trochę jak skok wiary, niezależnie czy z polką, niemką, japonką, itd.

Gość gość
Wloszki przede wszystkim bardzo zdradzaja , widziałam tam jakieś badania i nawet zdradzaja więcej od mężczyzn Włochów którzy chyba przoduja w tym w Europie , a po drugie wloszki łatwo się zakochują i łatwo odkoc***a , mieszkam z nimi w niemczech i mają dość blacharski styl ubierania , krótki top jakieś porozdzierane spodnie tatuaże kolczyki w wargach długie nastroszone włosy , na koleżanki się nadają bo lubią plotkowac ale co do Wiazku to chyba trzeba być było takiej jakiś czip wszczepic żeby ja kontrolować

Gość gość
Wloszki maja paniusiowaty charakter , są raczej brzydsze od slowianek ale za to mają dużo większy tupet , kiedys był na angielskim portalu randkowym profil wloszki , o yeeeesus , co z tego ze ładna skoro już samym swoim opisem trzelila sobie w stopę , w swoim opisie ksiezniczkowala jak rozkapryszone dziecko , że facetom bez zdjęcia nie odpisuje , ze brzydkim nie odpisuje , ze jeśli nie odpisze przez ileś tam godzin to żeby nadal ja adorowac to "może łaskawie odpisze " I na końcu żałosny tekst " starajcie się a może dam wam szansę " dlatego mam gdzieś wloszki , ładne może i sa ale w Polsce i na Ukrainie sa dużo ładniejsze kobiety i które aż tak bardzo nie zadzieraja nosa , bo wloszki to królowe kaprysow i robienia łaski ze wogole możesz na taką princepse spojzec , a to dlatego ze w krajach piękna kobieta to standart a we Włoszech bardziej wyjątek

Gość gość
W krajach słowiańskich piękna kobieta to standart *