Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 75 E

precz z chuderlakami, ktore myslą, ze są sexy, hahaha

Polecane posty

Gość 75 E

tylko dlatego, ze jesteście chude, hahaha. Smiac mi sie z was chce! Kobieta sexowna musi mieć ładny biust i ladną pupe, a nie szkapa z wystajacymi kosciami. Precz z wami!!! Myslicie, ze jestescie piekne? nic bardziej mylnego!! Nie rozbierajcie sie tak tego lata, bo bedziemy wam robic foty, hahahahha. Dosc mamy kosciotropów! Jestescie tak samo mało apetyczne, co grubasy!!! To pisze ja- kobieta!!

Gość 75E
Niestety, nie. Naleze do osob, ktore barszo szybko tyją, tez niestety. Moze jakis sport i duzo wegli?

Gość adziaszka
po co taka dyskryminacja ? ;p znam wiele osob ktore sa ot tak chude i nie moga przytyc nie zawsze jest to chora fantazja by moc wygladac jak modelka tylko czasem sa to problemy zdrowotne ..

ja mam 167 cm i waze 55,5 kg i czuje sie duzo za chuda, chce przytyc ale nie moge... a to co napisalas o chuderlakach to zgadzam sie z Toba w 100%....

Gość umtz umtz umtzz
tak taaaak, tak samo jak nie wszystkie grubasy wpiertalają pączki, po prostu mają problemy z tarczycą, umhm 😴]))))))

Gość 75 E
na kafeterii lecze kompleksy z dziecinstwa, kiedy to rowiesnicy zamykali mnie w smietniku i wolali "dosc mamy cie polmozgu, dosc mamy cie polmozgu"

Gość afdeweq
pierdolnij się w łeb zakompleksiona słonico, skoro szczupłe są nieatrakcyjne, to powinny ci być obojętne. Ja jestem szczupła z natury, nigdy się nie odchudzałam, nie jestem chudą anorektyczką, jem zapewne więcej niż ty, bo musisz przekładać każdy kęs na kg a ja nie, mogę wpierdalać ile zechcę.

Gość afdeweq
dlatego też zjadam chińskie kalkulatory na dziale rtv/agd w pobliskim Carefourze :)

Gość sdsdsds
precz z bezmózgowcami!

Gość tom999
autorko czy tego chcesz czy nie, chude jest piękne a grube odpada

Gość idzwcholere
jakas zazdrosc przez Ciebie przemawia ;// gdyby tak nie bylo to pierdolilo by Cie to i nie zakladalabys idiotycznego tematu, ktory pewnie jest adekwatny to ilorazu Twojej watpliwej inteligencji 🖐️ czemu sa tacy pusci ludzieee? czemu baba moze byc tak nieogarnieta ze ma taki 'problem'.;/

Gość idzwcholere
do* ilorazu mialo byc

Gość a teraz wszystkie pomarańcze
ujawnią się pod jednym czarnym nickiem, prosimy poyebie :)

Gość 75 E
Jest mi strasznie przykro, że żaden facet nie chce jebać mojej tłustej dupy, bo zanim znajdzie szparę w moich zwałach tłuszczu, to już mu opada :(

Gość idzwcholere
hahaaa ze ktos pisze i nie jest zaczerniony to juz sie ma tu z tym jakis problem?:D dobra kafeteria, dobra :D

Gość 75 E
ja, wczesniej podszywy po pierwsze waga 55 kg przy 167 cm jest raczej ok....nie za chuda Wracając do tematu chudne nie jest ładne i tyle Tylko tyle, wiec przestancie sie burzyć Chude jest nudne....Szczupłe i okagłe jest mniamusne kropka

Gość 75 E
nie mam nasrane w głowie, mowie szczerze. Chudne nie jest piekne....

Gość gbuyv
prowokoacja ... ale i tak wole szczupłe ,zgrabne niż morsy jakies stworzone z tłuszczu

Gość Van Horn
Przykro mi autorko, ale seksualność nie ma nic wspólnego z wagą

Gość fachowiec69
lepsza za chuda jak za gruba !!!!!!!!!!

O jezuuu... ale się boje, nie wiem jak wy ale ja się nie rozbiorę bo ona będzie robić nam zdjęcia :O To straszne! Dobrze że są gusta i guściki ;)

Gość tyrtu6u
kazda grubaska tak mowi bo sama by chciala tak wygladac ,ale pocieszaj sie tak :) ja jestem modelka mam dlugie nogi plaski brzuszek i wystajace kosci policzkowe i czuje sie piekna !

Gość azXSzcdxfvbn
jestem chuderlakiem i zgadzam sie z Toba w 100%, kobieta powinna miec troche cialka i takie sa sexy. ale tez w powodu chudosci nie zamierzam chodzic w lecie w dlugich spodniach a w zimie ubierac sie w szerokie swetry

Gość fachowiec69
tyrtu6u ................KOCHAM CIE :)

Gość 75 E
jestem tłusta i codziennie robie sobie dobrze paczka chipsów i hot dogiem a mój rozmaiar 75 E zwisa mi seksownie na brzuch

fachowiec zgodzę się ;) natomiast uważam, że nie powinno się dyskryminować ani chudych ani grubych. I w przypadku grubych i chudych są skrajności o które nie ma się co spierać ( typu 40kg i 140kg). To, czy kobieta jest sexowna zależy od niej samej, od tego w czym chodzi, jak się porusza i czy ma "to coś". Znam dziewczyny z naprawdę śliczną figurą, których nikt nie chce, bo są koszmarne z buzi, albo chodzą jak ciapcie takie. Znam też kobiety dużo grubsze ode mnie, które emanują kobiecością na odległość. Niestety często się spotyka kobiety przy kości, które ubierają się w czarny worek i próbują nadrobić nastroszonymi włosami -.- taka kobieta sexowna na bank nie będzie! Niektórym szczupłym do super laskiteż wieeele brakuje. Wszystko siedzi w naszej głowie. Jak się same pokochamy i będziemy szanować własne ciało, dbać o siebie to będziemy dużo bardziej atrakcyjne ;)

Gość fachowiec69
Belik...madre slowa :)