Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katarinka87

Czy jest jakaś mama z POZNANIA?:)

Polecane posty

Szukam mam z Poznania, które tak jak ja zajmują się wychowywaniem swoich pociech. Chętnie porozmawiam, spotkam się, by wyjść wspólnie na spacer, czy zakupy. :) Odezwijcie się :) kilka słów o sobie.. Mam synka Adasia. Ma 18 miesięcy. Mieszkamy w Poznaniu.

Ja jestem. Co prawda jeszcze 2 w 1 - niedługo rodze (teraz 38t+2) ale chetnie poznam kogoś nowego :D

Z jednej strony podeksytowana, niecierpliwa, juz bym chciała miec to za sobą a z drugiej strach, wielka niewiadoma (czy dam rade, jak sie zachowam, czy bedzie ok itp) ale chyba taka mieszanka jednego z drugim to cos normalnego...nie wiem co mnie czeka, a nie lubie niepewności. Fizycznie dobrze, jestem na chodzie pomimo ogromu kilogramów, które mnie przerażają...Gdzie rodziłas? Jakie wrażenia?

Zapraszam mamy z Poznania i okolic do nowo otwartej kawiarenki dla rodziców i dzieci. Klubobawialnia "Mamy Czas", znajdująca się w podpoznańskich Plewiskach to przyjazna rodzinie kawiarenka, w której dorośli mogą wypić pyszną kawę i zjeść domowe ciasto, a dzieci znajdą miejsce do zabawy i rozwoju. Będą warsztaty dla dzieci i dla dorosłych. Organizujemy imprezy urodzinowe. Zapraszam. www.mamyczas.com.pl

Gość Kapustka24
Hej ,ja jestem z Poznania,mam 15 miesięcznego synka:)

KASIULA ja rodziłam na polnej, z opieki byłam zadowolona, ale sam poród fizycznie i psychicznie dla mnie masakra, bo miałam bóle krzyżowe i to potężne :/ ale poza tym nie było najgorzej :) a Ty gdzie planujesz poród? ja niestety jeszcze do tej pory walczę z kilogramami z ciąży.. 8 zgubiłam, a jeszcze 15 pozostało.. istny koszmar :( KAPUSTKA witaj :) to nasi synkowie prawie równi, pewnie by się dogadali :) skąd dokładnie jesteś?

Gość manijka
Ja jestem z Poznania, mój synek skończy 18 miesięcy za dni :P Chętnie poznam inne mamy, mieszkam w okolicach Starego Rynku.

Gość manijka
za 4 dni miało być :)

Gość antypatologia
Dolaczam, mam 5-miesiecznego synka.

Gość Kapustka24
Pewnie tak:) mój Walduś jest bardzo towarzyski:) Jestem z Wildy ,mam nadzieje,ze mieszkasz gdzieś niedaleko:) Jeśli liczba z nika jest twoim rocznikiem to jestem rok starsza od ciebie:)

Gość Kapustka24
Manijka ,na Stary to ja od siebie na pieszo chodzę:)

ja mieszkam na Ogrodach, także wszędzie mam stosunkowo blisko, zresztą na stary rynek to ja chodzę od siebie pieszo :-) Super Dziewczyny, że już nas tyle :) Fajnie by było się spotkać tak w realu, na jakiś spacerek, czy coś :-)

hej ale tu cicho :) my z ADasiem dzisiaj w domu.. biedaczek ma gorączkę, chyba na ząbki ma, bo ma takie rozpulchnione dziąselka.. a co tam u Was? my wczoraj byliśmy na multibabykino na och karol 2.. cóż film bez rewelacji, ale tak poza tym to fajnie było :) a dzień wcześniej byliśmy w aktiv na ul.Gąsiorowskich. miejsce rewelacyjne, polecam :)

Hej:) no to mieliście weekend pełen atrakcji:) My tylko na zakupach szaleliśmy hihi Na dziąsła polecam Dentinox n, u nas sie sprawdził.

hehe no właśnie.. weekend dopiero przed nami :D który właściwie spędzimy u moich dziadków :-)

To super:) niedawno ja z małym chcialam zostać u mamy na noc a skończyło sie tak,że tata nas o 3 w nocy musiał do domu odwozić .. a o wyjściu wieczorem to wogóle mogę zapomnieć,jak sie Valdi w nocy obudzi i nie widzi mamy to wpada w taką histerie ,ze trudno go potem uspokoić.A jak z twoim synkiem?tez taka przylepa?

noo mój odkąd M. z nami nie mieszka to też zrobił się mały przylepa, ale nie jeest aż tak źle. wyjść czasem mi pozwala.. jak zaśnie.. to wtedy ktoś jest z nim.. :) ale to wiesz raz na ruski rok.. tak to gdziekolwiek wyjdę czy wyjadę to z nim wszędzie.. wlasnie co dopiero mi zasypia..

Hello:) Ale dzis zimno na dworze! rano dostałam tel.ze żłobka,syn się dostał,szkoda,że już sie zwolniłam z pracy bo nie było z kim W.zostawić..

Witam mamy z Poznania! ja od tygodnia znów tu mieszkam :) jestem poznanianką ale ostatnie prawie 8 lat spędziłam w Łodzi. teraz do czerwca pomieszkam sobie w moim domku a później dalej w świat :)

witaj :-) może powiedz coś więcej o sobie. z jakich rejonów Poznania jesteś? ja chętnie spotkam się z Wami, bo nudzi mi się samej :-)

Witam. Tez jestem z Poznania. Przegladalam kafe I wszystkie tematy z mamami z Poznania jakos szybko padly. A chetnie dolaczylabym