Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justys2021

Rozstepy na piersiach.

Polecane posty

Gość Justys2021

Witam, od kilku dni zauwazylam na Moich piersiach fioletowo-rozowe roztepy na piersiach, do tego mnie bola gdy sie je dotknie, oraz spac nie moge.Przypomne ze ostatni stosunek uprawialam tydzien temu oraz 3dni temu, a okres powinnam dostac za tydzien. Prosze mi powiedziec czy to sa objzawy ciazy???

Gość ciaza jak nic
:D

Gość anjja to jaaa
u mnie pierwszym objawem były własnie rozstępy, ale po ok 6 tyg

Gość Justys2021
A powiedz mi duzo tych rozstepow mialas? i po jakim czasie dostalas mdlosci?

Gość anjja to jaaa
mam dużo rozstępów może co 1cm, teraz już są biale, ale chciałabym je usunąć, ale nie wiem jak sie ich pozbyc, a mdłości nie miałam , czyłam sie bardzo dobrze całą ciąże, i w pierwszym terminie jak mialam miec miesiączke miałam takie delikatne krwawienie, więc nawet nie przypuszczałam ze jestem w ciąży, dopiero test rozwiał moje wątpliwości, ale myślę ze po tyg by ci sie rozstępy nie zrobiły, moze przytyłaś

Gość Justys2021
Tak to bardzo mozliwe ze moglabym przytyc bo ostatnio nabralam tej masy ale tylko w okolicach brzucha i ud.. A rozstepy zauwazylam jakos 3dni temu i okropnie mnie bola dotknac ich nie moge oraz moj partner... Mldosci mialam jakos 2 dni temu pod wieczor bralo mnie na wymioty i po tym wlasie zauwazylam podczas kapieli te rozstepy.

Gość trytryt
ciaza