Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilkaaaaaaaaaaa

Co myślicie o facecie ,który

Polecane posty

Gość Lilkaaaaaaaaaaa

jak ma do wyboru spotkanie z kolegami i dziewczyną to wybiera kolegow? Właśnie ja tak mam.. przyjechał na zjazd teraz tzn na egzaminy. Wczoraj siedział w akademiku to w sumie rozumiem bo musial się uczyć na dzisiejszy egz. ale dzisiaj mógłby np przyejechac do mnie ,a woli oblewać z kolegami.. pewnie przyjedzie do mnie dzisiaj ,ale późno..A wczoraj.. wpadl do mnie tylko na może godzinę , zrobił swoje czyli kochalismy się ,a potem.. poszedł bo niby tak musi sie uczyć. Często tak jest ,że przychodzi do mnie tylko na szybki seks :O Miałam do niego jechać jutro.. ale nie wiem . czasem mi się już nie chce skoro on się tak zachowuje i nie ma dla mnie czasu to dlaczego ja mam jeździć do nniego te 200 km zamiast jechać do domu..

Gość poranna rosaaa
Miałam tak samo.. Mój były też wolał kolegów ode mnie nigdy nie był na czas, zawsze się spóźniał itp. Może dla was jest jeszcze szansa bo dla nas niestety już szans nie było Powodzenia

Gość malagaga
może potrzebuje trochę czasu dla siebie, chce posiedzieć tylko z kolegami, ale przecież możecie się wcześniej umawiać na spotkania i czy zostaje u Ciebie, Ty u niego, a nie, że Ty na niego czekasz a on wpadnie na chwilę, może mu to zaproponuj, będzie miał czas i dla Ciebie i dla kumpli.