Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nwqjknqwkjqwnwqw

Tesknie za byłym czasem.

Polecane posty

Gość nwqjknqwkjqwnwqw

Glupia rzuciłam go dla innego .. Dla takiego co bardziej lubi imprezy itd. Mój były to byl fajny facet . Co prawda nie lubił dlugo np siedziec na imprezach ,ale miał kolegow i był raczej lubiany bo miał poczucie humoru. I przystojny był ,przystojniejszy od tego co jest teraz. I byłam bardziej spokojna ,że jest mi wierny. On chciał bardzo ze mną być ,ale powiedzialam mu ,że nie .. to bylo rok temu. W sumie mial wady ,ale ogolnie nie było z nim źle. A z tym co jest to ciagłę kłotnie czasem nie daje rady nerwowo ,poza tym jest dla mnie chamski. Może to glupie ,ale wybralam tego co jest ze względu na imprezy ,lepszy seks.. w sumie z byłym seks też byl dobry ,ale nie aż tak jak z tym.. Teraz żałuje bo widze co straciłam :( ale to bylo ponad rok temu więc pewnie nie ma co się do niego odzywać?

Gość nwqjknqwkjqwnwqw
up

Gość dddddddddg
rzuc dupka i odezwij sie do bylego.. moze jednak?

Gość onaona.........
mysle z epowinnas sie odezwac do byłego... jesli Cie kochal moze da sie jeszzce cos naprawic.. ale musisz byc pewna ze tego chcesz..

Gość odezwij sie
sprobowac mozna. czujesz jeszcze cos do bylego?

Gość :P:P:P:P:P:P
:classic_cool:

Gość odezwij sie
troche twoj post brzmi jak chlodna kalkulacja:o

Gość a zes se przypomniała
jak już to nowe zauroczenie zakochanie ci polecam to naprawdę fajna sprawa sama bardzo bym chciała lubię czuć motylki chemia jak jest to poprawia samopoczucie :) stare jak nie wyszło to widocznie to nie to

Gość nwqjknqwkjqwnwqw
troche mi teraz głupio się do byłego odzywać ,nie wiem czy kogoś ma czy nie.. nie mam znim kontaktu zupełnie bo mieszkamy w innych miastach. ale żaluje ,że od niego odeszłam. bylam z nim 3 lata i wcale nie było mi z nim źle wręcz miło wspominam ten czas. a z tym co jest to tylko płacz i nerwy. Bylam z bylym 3 lata. z obecnym jestem niecałe 2. i przez byłego plakalam może z raz ,a przez tego co jest teraz to nie pamiętam ile razy ,ale duuuużo

Gość chyba was porąbało
Niech się odwali od tamtego gościa, skoro był fajny, to już kogoś ma. Kurwa, były to były. Koniec, kropka. Odwal się od niego, skoro go wcześniej nie chciałaś. A tak 4 osoby będą nieszczęśliwe.

Gość nwqjknqwkjqwnwqw
poza tym może bym się i odezwała ,ale .. w koncu rzuciłam go dla innego :(

Gość trzeba bylo wczesniej
myslec

Gość kleksowemajteczki
przypomniala mi sie moja historia, tez rzucilam dla innego, to bylo rok temu. Zauroczenie tym drugim minelo, pustka w sercu zostala.Teraz zaluje jak cholera, ale powrotu nie ma on ma inna :( Zdalam sobie sprawe, ze dalej go kocham-moja pierwsza milosc, moj pierwszy chlopak.... Ale cuz ciekawa bylam i teraz place za bledy....

Gość mabarak
poruchalas , poszalalas z innym a teraz chcesz powrotu do eks , zebys sie nie przeliczyla:classic_cool:

Gość kleksowemajteczki
nie usprawiedliwiam sie. Cuz bylo minelo, zyje sie dalej!

nie zawracaj chlopakowi glowy. po co ma marnowac zycie z kims takim, jak ty?

Gość kleksowemajteczki
a kto powiedzial, ze zawracam?! Tutaj na forum najczesciej mozna spotkac sie z krytyka. Ludzie nie potrafia zrozumiec, ze zycie plata czasem figle.

Gość sugarhorsesugarhorse
Napisać do niego zawsze możesz. Jeśli się przyjaźniliście, jeśli oprócz seksu i tzw. romantycznych uczuć było między wami coś jeszcze to nie będzie to chyba takie dziwne. Ale koniecznie dowiedz się najpierw czy kogoś ma. Jeśli ma, to sobie odpuść. Była dziewczyna mojego chłopaka pisze do niego od czasu do czasu jakies pojedyncze wiadomosci, tak jakby próbowała go wciagnac w rozmowe, czyms zaintrygowac albo wzbudzic w nim wspolczucie. Z tego co obserwuje, budzi to w nim niesmak i politowanie. Ona tez wybrala innego, tak jak Ty, i pozniej chyba pozałowała. W życiu różnie się układa. Nie oceniam jej i nie dziwię się, że próbuje go teraz odzyskać.

Gość nie zasługujesz na niego
poszukaj sobie kolejnego imprezowego, kłótliwego babiarza 🖐️

Gość to znacze ze
sprawdzilas jak to jest pukać się z innym, ale wyszło gorzej wiec chcesz wrócić? Ode mnie dostałabyś darmowe bzykanie i kopa w zad. Puknąć exa też fajnie?