Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość judyta21

ginekolog

Polecane posty

Gość judyta21

hej ja mam takie pytanie mam 21 i chciałabym pójść wkońcu do ginekologa.. jak sądzicie gdzie lepiej pójść do kobiety czy do faceta??? i jak wygląda takie badanie jeśli kobieta jest jeszcze dziewica????

judytka... pedz!!! bo juz na prawde najwyzsza pora!!! nie wiem, czy babki sa lepsze czy nie, bo zawsze chodzilam do facetow. stres jest i tak wiec to chyba nie ma znaczenia. wazne zeby to byl dobry ginekolog. a o dziewictwo sie nie martw :) tylko poinformuj lekarza na poczatku wizyty

Gość judyta21
no wiem w końcu już dawno powinnam...dzieki za rade.... chciałam poprostu wiedzieć

Gość judyta21
a czy ktoś mógłby mi jakiegoś polecić z wrocławia??? moja koleżanka chodzi do faceta a druga do kobiety

Ja akurat jestem z Wrocławia :) Chodzę do Sleimana, ma gabinet na piastowskiej ( grunwald) to się nazywa "Femina" czy jakoś tak, szukaj w google Odradzam ginekologa przy placu św. Macieja i na Trzebnickiej. Tragedia

Gość judyta21
o dzieki i to jest facet tak??? dużo kobiet mówi że faceci są delikatniejsi ... a czy to prawda???

Gość judyta21
o dzieki i to jest facet tak??? dużo kobiet mówi że faceci są delikatniejsi ... a czy to prawda???

Gość judyta21

Tak to jest facet. Bardzo przyjemny i fajnie gada :) Aha tylko że to prywatnie jest. Sama wizyta to chyba 70-80 zł plus ewentualne badania. Zazwyczaj czeka się do tygodnia na wizytę

Gość judyta21
aha dobrze wiedzieć :):)dzięki za rade

JA wolę chodzić do faceta. I dziewicę bada się chyba przez odbyt ale nie wiem dokładnie, nigdy nie byłam u gina jako dziewica :classic_cool: :P

Gość judyta21
aha bo ja chciałabym pójść zresztą chciałabym już współżyć ze swoim chłopakiem

Gość judyta21
prosze jeszcze o inne odpowiedzi

Gość welcome to the jungle
"I dziewicę bada się chyba przez odbyt ale nie wiem dokładnie, nigdy nie byłam u gina jako dziewica" 10/10 :D🖐️

Gość judyta21
dzięki a ty chodzisz do faceta czy do kobiety???

Gość ewusek
No więc myśle, że i tak bardzo późno zdecydowałaś sie na ten krok... Ja osobiście polecę Pana ginekologa - jest delikatniejszy ! Badanie u dziewic jest przez odbyt ale jesli dobry ginekolog to nic strasznego ... :)

Gość judyta21
no tak czyli mężczyzna w tym momencie wygrywa..... ja właśnie też czytałam że starsi faceci w tym zawodzie to zboczuchy to wychodzi że lepiej pojść do młodego lekarza ???

Gość dddddddd
NIe twierdze, ze facet ginekolog jest delikatniejszy. Dla mnie czy to facet czy babka tak samo badaja. Powinnas sprawdzic jedna i druga plec, bo tak naprawde to liczy sie profesjonalism, wiedza lekarza, i jego kultura osobista, a nie jego plec. Naprawde nie widze roznicy. I powiem Wam tak, ze natrafilam na takich facetow ginekologow chamow, ze stwierdzilam, ze musi juz byc geniusz abym poszla do faceta. Z drugiej strony, niemile babki tez mialam nieszczescie poznac, ale akurat nie tak niemile jak faceci. Wszystko zalezy naprawde od osoby.... We WRoclawiu, polece Ci dr. Kotkowska w Corfamedzie (tylko prywatnie i drogo i sie czeka na wizyte u niej, ale jest fajna), dr Warminska w Vicie (super babka no i w Vicie jest taniej), a z facetow to moge polecic dr. Fuchs (mily facet, ale tez prywatnie).

Gość ewusek
Zdecydownaie wygrywa. No ale co do drugiej kwestii to w 100% sie nie zgadzam! Ja chodze do "STARSZEGO PANA" i bardzo sobie chwale. Jest dojrzały, doswiadczony, przyzywczajony i chyba nic go ni zdziwi ... Z drugiej strony wyobraź sobie, że rozbierasz się przed przystojnym, atrakcyjnym acetem... co czujesz? Ja z pewnosia odczułabym skrępowanie i chyba bym uceiakła... po drugie brak doswiadczenia no i pytaj tu takiego o proste rzeczy i sie nie wstydź...!? Z drugiej strony wydaje mi sie, ze w 80% jest to uzaleznione od podejscia i samego lekarza!

Gość judyta21
aha właśnie widze że większość pań idzie do ginekologa prywatnie.... najlważniejsze żeby był dobry w swoim fachu

Gość dddddddd
A badanie przez odbyt naprawde nie jest bolesne ani nieprzyjemne. Takie badanie idzie szybciutko, i ani sie obejrzysz a juz jest po. Najlepiej popros aby ci lekarz objasnial wszystko co robi bo to jest TWoj piewszy raz. W ten sposob dostaniesz wiecej informacji, a lekarz tez bedzie wiedzial, ze powinien szerzej objasnic, i jakos "lagodniej" (nie wiem jak to napisac...) do Ciebie podejsc:)

Gość dddddddd
Judyta, nie kazdy chodzi do ginekologa prywatnie. Ja z racji, ze nie jestem ubezpieczona w Polsce to chodze prywatnie. Ale mozna znalesc dobrego ginekologa panstwowo-poszukaj na roznych forach (np. gazeta.pl), a napewno beda miec namiary na jakiegos fajnego lekarza na NFZ.

no liczy się tez to podejście a nie opowiadanie zbreźnych kawałów

Gość no i teraz popatrzmy
serio KOGOKOLWIEK JAKIKOLWIEG GINEKOLOG BADAL PRZEZ ODBYT? rozumiem zbadac tak klacz, ale kobiete ? w jakim celu?

moja koleżanka chodzi do młodego murzyna i bardzo jej się podoba....jakby co to nie jestem rasistką

Gość sassssssssssssssssss
serio dziewice przez odbyt???????????????