Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerazona pod stokroc

czy podwyższona temp ciała i bol kosci, stawow, muis oznaczac cos groznego?

Polecane posty

Gość przerazona pod stokroc

Witajcie Jutro ide na badania, wczesniejsze nic nie wykazaly, jedynie podwyzszone lekko aso do 500 ( lekarz powiedzial zeby sie tym nie przejmowac) ob 10/21 i malo bialych krwinek od 3 ms mam stan podgoraczkowy, bola mnie kosci, stawy, przesypiam życie ale wg lekarza nic groznego sie nie dzieje jestem przerazona bylam u dwoch lekarzy plus naj specjalisty w moim miescie- reumatologa i zbagatelizowano mnie

Podejrzewam ze to przez zatrucie:O.Polecam zatem zdrową dietę i oczyszczoną wodę i ewentualne odtrutki:classic_cool:.Przydałyby się też odżywki na wszelki wypadek:classic_cool:.

Gość mnie to wyglada na
twoja hipochondrie :O

Gość przerazona po stokroc
czyli dla ciebie temp 37,5 codziennie od kilku ms to hipochondria? Gratuluję wiedzy zatrucie nie, bo odzywiam sie zdrowo, pije zdrojowe wody, zdrowe herbaty i ziola nie biore lekow, na bole kosci zdarza mi sie zazyc przeciwbolowy i zapalny lek, ktory dostalam od lekarza, ale tylko kiedy wyjatkowo boli zobaczymy jakie bede wyniki i co powie lekarz niewydaje mi sie, zeby taki bol kosci i stawow byl czyms normalnym rozumiem lekki bole od nieruszania sie ale nie takie cos, gdzie czlowiek nie moze chodzic, cwiczyc i czesto jeczy z bolu

no i ta senność... nic to, mam nadzieje ze wyniki sie nie pogorszyly i trafie na konkretnego lekarza

" przerazona po stokroc czyli dla ciebie temp 37,5 codziennie od kilku ms to hipochondria? Gratuluję wiedzy zatrucie nie, bo odzywiam sie zdrowo, pije zdrojowe wody, zdrowe herbaty i ziola nie biore lekow, na bole kosci zdarza mi sie zazyc przeciwbolowy i zapalny lek, ktory dostalam od lekarza, ale tylko kiedy wyjatkowo boli zobaczymy jakie bede wyniki i co powie lekarz niewydaje mi sie, zeby taki bol kosci i stawow byl czyms normalnym rozumiem lekki bole od nieruszania sie ale nie takie cos, gdzie czlowiek nie moze chodzic, cwiczyc i czesto jeczy z bolu" Coś trudno mi uwierzyć w te zdrowe żywienie:P.Napisz czym się z grubsza różni to co masz od tego: http://video.google.com/videoplay?docid=6169050139483021263# :P.Jak chcesz sie upewnić czy to bylo zdrowe żywienie to proponuję conajmniej tygodniową głodówkę(bez soczków itp. oczywiście) :P.Jak było niezdrowe to poczujesz w dziobie syf który wydobywa sie z tłuszczu po jego likwidacji:P.A na konowała nie licz-wielu z nich to łapówkarze a w najlepszym wypadku nieudacznicy:P.Do tego trucizny sa nie tylko w żarciu-są w wodzie z kranu i niektóre w powietrzu:P.A może masz plomby z rtęcią:O?Inne plomby też mogę nie być do końca bezpieczneO.

A na gorączkę polecam nadtlenek wodoru-mi po 1 dawce zdechła a tańsze to od antybiotyków i skuteczniejsze:classic_cool:.Tj. kosztuje litr 30% niecałe 20 zł a jest tam około 1000 mniejszych dawek i około 300 końskich:classic_cool:.

moge ci napisac jak sie mniej wiecej odzywiam moja dieta od kilku lat to glownie warzywa, owoce, w tym suszone, orzechy, migdaly, slonecznik, codziennie olej lniany ( od 2,5 roku) aloes, olejek wiesiolkowy i z ogorecznika ( od pol roku) codziennie jem ryz brazowy/ dziki/ paraboliczny/ kasze gryczana/ jeczmienna/ ryżowy makaron... jem duzo pomidorow- tu pomyslalam, ze moga szkodzic, czytalam zeby odstawic przy dolegliwosciach stawowych, jak jem slodycze to glownie zelki ekologiczne, ktore nie zawieraja zelatyny zwierzecej, raz w tygodniu zaszaleje i zjem jogurt movenpicka, lody haagen- dazs raz na miesiac, jem duzo bananow, robie sobie codziennie koktajl na sniadanie z owocow, maslanki i platkow orkiszowych/ zytnich/ owisanych jem ryby, jajka na miekko 1-2 x w tyg pije pokrzywe, rumianek, miete, zielone i biala herbate, wode mineralna, janna i slotwinke lubie kawe z ekspresu z mlekiem, niestety, pije 1-2 filizanki dziennie pieczywo sie zdarza 1-2 x w tyg orkiszowe, razowe ogolnie mam hopla na punkcie zdrowej diety miesa nie jem juz 6 lat moze to zle nie wiem jutro bede miec wyniki

a glodowek to juz wiele zrobilam raz w roku robie 6 tyg oczyszczajaca diete gdzie jem wylacznie wybrane warzywa i owoce 5 dniowe monodiety tez raz w roku i raz w ms nie jem w piatki

a glodowek to juz wiele zrobilam raz w roku robie 6 tyg oczyszczajaca diete gdzie jem wylacznie wybrane warzywa i owoce 5 dniowe monodiety tez raz w roku i raz w ms nie jem w piatki tak czynie od 2 lat glodowke 10 dniowa tez przeszlam, ale nie wracam do nich od 5 lat, bo sa zbedne wiecej zyskuje na wyzej wymienionycb kuracjach

moje zarcie opiera sie na zywieniu makrobiotycznym, wegetarianskim i wg giliam mckeith zdarzaja sie odstepstwa, ale to nie wiecej jak raz w tygodniu lubie tez alkohol, ale w malej ilosci i od 2 ms nie pije, ale przyznaje ze nie odmawialam sobie i 2 x w tyg w week zawsze sie czegos napilam zwykle pilam ajerkoniak/ nalewka zurawinowa/ korzenna/ piwo i czasami szampan ilosc mala ale 2 razy w tyg to bylo min w okresie 2007 wakacje- 2010 pazdziernik od listopada ograniczalam i od 2 ms w ogole nie tykam procentow moze cos przekombinowalam... do tego wszystkiego biore bodymax z zen szeniem, spiruline i inne takie cuda na kiju :-/

po pierwsze nie wdawaj się w dyskusje z klaunem bo to debil potempochodź po lekarzach i spróbuj baru tlenowego lub spacerów nie czytałam dokładnie Twojej diety ale jeżeli masz grupę rh+ to niestey nie powinnaś rezygnować z mięsa

"przerazona po stokroc moge ci napisac jak sie mniej wiecej odzywiam moja dieta od kilku lat to glownie warzywa, owoce, w tym suszone, orzechy, migdaly, slonecznik, codziennie olej lniany ( od 2,5 roku) aloes, olejek wiesiolkowy i z ogorecznika ( od pol roku) codziennie jem ryz brazowy/ dziki/ paraboliczny/ kasze gryczana/ jeczmienna/ ryżowy makaron... jem duzo pomidorow- tu pomyslalam, ze moga szkodzic, czytalam zeby odstawic przy dolegliwosciach stawowych, jak jem slodycze to glownie zelki ekologiczne, ktore nie zawieraja zelatyny zwierzecej, raz w tygodniu zaszaleje i zjem jogurt movenpicka, lody haagen- dazs raz na miesiac, jem duzo bananow, robie sobie codziennie koktajl na sniadanie z owocow, maslanki i platkow orkiszowych/ zytnich/ owisanych jem ryby, jajka na miekko 1-2 x w tyg pije pokrzywe, rumianek, miete, zielone i biala herbate, wode mineralna, janna i slotwinke lubie kawe z ekspresu z mlekiem, niestety, pije 1-2 filizanki dziennie pieczywo sie zdarza 1-2 x w tyg orkiszowe, razowe ogolnie mam hopla na punkcie zdrowej diety miesa nie jem juz 6 lat moze to zle nie wiem jutro bede miec wyniki" " Może masz zakwaszony organizm:O?Poza tym są jeszcze takie czynniki chorobotwórcze:Promieniowanie np. z nadajników sieci telefonicznych ,zatruta woda :O.No i te odżywki moga być podejrzane:O.Nadmiar białka może zaszkodzić:O.Proponuję te odżywki ograniczyć:O. [zgłoś do usunięcia] joanna56 po pierwsze nie wdawaj się w dyskusje z klaunem bo to debil potempochodź po lekarzach i spróbuj baru tlenowego lub spacerów nie czytałam dokładnie Twojej diety ale jeżeli masz grupę rh+ to niestey nie powinnaś rezygnować z mięsa" A jak nie zrobi jak rozkazujesz to pewnie zechcesz ją zabić:P.Ciemna masa jesteś i się nie znasz na medycynie:P.