Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiacyntona

Start 07.02.2011 1000kcal+sport ! kto ze mną? :)

Polecane posty

:) dziś grzecznie :) staralam sie wyliczyc ile do teraz zjadlam kcal - około 670kcal +/- 20kcal więc jest dobrze :) rano 50 brzuszków teraz kolejna seria i wieczorny spacer :) samopoczucie psychicznie do... du..pki ;/

Dokleje się do Was dziewczyny. Hiacyntowa nie smutaj :) w powietrzu czuć wiosnę, jak masz piesa to ruszaj z nim na spacerek :D lub zrób sobie dobrą zieloną herbate w sam raz na poprawe nastroju :D a na zakończenie wieczoru rytuał spa w domowej łazience Bubu ps. do lata, do lata...

Bubu dziekuje za slowo wsparcia :) wczoraj juz zgodnie z dietka i humor dopisuje bo i sloneczko na niebie! mam nadzieje ze i Was pogoda rozpieszcza!

Mój cel: wysportowana do lata :D Mam typową budowe gruszki, małe ramiona, mały biust ;p i zdecydowanie bardziej masywne nogi, biodra... Niektórzy twierdzą, że jest to typowa kobieca budowa ciała. Hehe tylko, ciekawe kto mówi prawdę mężczyźni-koledzy czy kobiety-koleżanki ;p Na pierwszym miejscu ograniczam słodycze i fast foody. Nie umiem utrzymać diety 1000 kalori, ale lubie jeść strukturalnie (choć ostanio zapomniałam o tym :/) Nie zależy, mi na dużej utracie na wadze, tylko na wymodelowanej sylwetce. Bo czy mojej budowie ciała modelka nie bede nigdy :) Moja waga 58kg czy wzroście 165cm. Myślę, że wpisy na tym topiku, zmobilizują mnie z moim CELEM: do lata, do lata...

Hej, hej... Oczywiście, wyeliminowanie słodyczny i fast food'ów nie załatwi sprawy. Wspomagam się ćwiczeniami na orbitreku, hula hop, twisterze. Gdy zrobi się troszkę cieplej to na uczelnie zamiast tramwajem bede jezdzic rowerem. Lubie zdrowo i smacznie jesc, ale lawiej i szybciej kupic cos na miescie na wynos...to jest moja kula u nogi - pospiech i zbedne kg. Posiłki tylko do 18 !!

:) czuje sie lekka, mam wiecej sily, spodnie jakby luzniejsze :) przyznam sie ze dwa dni to ledwo 600kcal dostarczylam org ale to ze wzgl na problemy kobiece ;) dzis normalnie tysiac plus 1,5h cwiczen z plytki uff mokrutka bylam :D kusi mnie dukan ale nie wiem czy jestem w stanie zrezygnowac z owocow ;/

Lekkie, smaczne sniadanie. Obiadek strukturalny np. makaron z sosem pomidorowym i brokułem w lekkim sosie czosnkowym. Mmm pycha. A kolacja koktajl :D Tak mniej wiecej wyglada moj jadlospis. W miedzy czasie owoce: jabłka, pomarańcze. Musze kupić wagę ! :)