Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawik27

niechęć do prawiczków 20+

Polecane posty

Gość prawik27

Zauważyłem pewne zjawisko wśród kobiet które nie są bezpośrednio napastliwe wobec prawiczków 20+ a mianowicie zawsze znajdą jakiś powód aby wytłumaczyć swoją niechęć do nich np. "bo oni chcą tylko dziewice" przecież to absurd przeciętny prawiczek 20+ by był bardzo szczęśliwy jakby jakaś śliczna niedziewicza się nim zainteresowała.po prostu szukacie pretekstu by nie wyjść na wredne suki które wolą przystojnych,doświadczonych i.. nie ma w tym nic złego i mówię to ja 27-letni prawiczek.

Gość bujka...
masz racje dla mnie prawiczki 20+ są aseksualne tyle.

Gość jhkmg
levviatan i ty jeszcze pytasz :O idź lepiej skocz do szamba :o

Gość jhkmg
no dobra, powiem coś jako, że byłem 23 letnim prawiczkiem większość 20+letnich prawiczków, którzy sobie nie radzą z dziewczynami są albo idiotami z wysokim mniemaniem (jak levviatan) albo to brzydale i nie próbują (albo po prostu się zaniedbują np koszula w kratę+trampki na rzepy+włosy obcinane ekierką) albo lenie. odpowiedzcie sobie sami, która by chciała takiego?

Gość lfgggggkjjjjjj
Jan Paweł też był prawiczkiem .

To jeszcze nic: po trzydziestce niechęć zmienia sie w nienawisć.

Wcale nie. Ale znam 2 kolesi, którzy byli prawiczkami do 25 r.ż. po czym jak się rozkręcili, tak im wzrosło poczucie własnej wartości, że stali się męskimi szmatami. Bywają też prawiczkowie, którym kilka lat po ślubie włącza się lampka "jak to by było z inną" i zdradzają. Reasumując, obojętnie czy to prawiczek, czy nie.

Gość ksieznasania
przeciez to oczywiste