Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale ryj

Nikomu się nie podobam.

Polecane posty

Gość ale ryj

Nigdy nie usłyszałam żadnego komplementu na temat swojej urody, jedynie koleżanki zapewniają mnie, że mam śliczne oczy, ale co mi po ich tekstach skoro to nie kobietom mam się podobać? :( Nie mam kompleksów, lubię siebie i to jak wyglądam, nie jestem nieśmiała, a przy ludziach staram się być zawsze wesoła i pokazać się z tej najlepszej strony, ale to też mogę o kant dupy rozbić, bo żaden facet nie chce mnie nawet poznać, więc widocznie nie mam powodów do radości i wyglądam jak pół dupy zza krzaka. Czuję się kretyńsko, w tramwajach faceci się na mnie gapią jakbym miała liścia na głowie, czasem jakiś się odwróci na ulicy i na tym się kończy, więc podejrzewam, że mam taki przerażający ryj, że nie sposób ominąć go bez zahipnotyzowania na mordzie. Ja pierdolę, mam 21 lat, nikt mnie nigdy nie chciał, nikt ze mną nie flirtował, podrywał mnie jedynie 40-letni ochroniarz w Zamku Królewskim i to jest mój jedyny sukces w tej dziedzinie, już mi się płakać chce. Przecież mordy sobie nie wymienię! :(:(:(

Gość ej ty...
daj zdjęcie to coś więcej powiemy a tak to wiesz nikt nic nie może powiedzieć

Gość ej ty...
dobra bez zbędnego sarkazmu daj zdjęcie

Gość dziewica do końca żywota
Właśnie, pokaż fotę.

Gość Cigarette Smoke Phantom
witam w klubie, jak ktoś nie chce mi powiedzieć prawdy, że mam fatalną mordę, to zawsze słyszę ze mam ładne oczy :)

Gość ej ty...
jak juz raz dałaś to co za różnica kto miał widzieć to widział a kto zjechać to zjechał pokaż sie to ci powiemy co powinnaś zmienic w sobie żeby było lepiej

Gość za kure za pingwina
wynocha z tego topiku!!!

Gość ej ty...
to co dasz?

ale poczucie humoru masz, fajnie się czyta te twoje żale :classic_cool: włóż blond perukę i już

Gość mokida
dawaj fotkę ;) doradzimy , pomożemy ;);)

Gość asdfdfghhjgkljljlhyutr64
Pewnie przesadzasz :P a to że nikt Cie nie podrywał to Ci się wydaje,po prostu nie byłaś tego świadoma że to podryw,nie udolny,ale jednak podryw :P

czyli lepiej mieć wąskie powieki i nieciekawe oczy i pociągające rysy twarzy niż na odwrót? o fuck :D witam, jestem trzecia w klubie

Gość mokida
ładne zęby ;)

Gość dziewczyno ty durna jestes
a nie brzydka skoro znajomi nie chca miec z toba nic wspolnego mimo zes wesola i teges, to moze masz charakter nieciekawy i odpychajacy, a ryj przecietny i tyle a wine zwalasz na urode a nie na wlasna nieudolnosc i nudnosc

HAHAHAHAHA poplakalam sie ze smiechu, zajebisty podszyw

Gość wypowiedzcie sie na ten temat
wam sie tez wiesza kafe?

czy jestes az tak brzydka to nie wiem bo nie ma zdjecia --ale po przeczytaniu tych twoich żalów to stwierdzam ze napewno jestes sympatyczną osobą .- moze troche wiecej wiary w siebie .