Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezradnanikitaaaaaaaaa

wolny związek?

Polecane posty

Gość bezradnanikitaaaaaaaaa

Jestem z moim mężczyzną 5 lat mamy dziecko i ostatnio nie uklada nam sie zbyt dobrze. Zaczelo sie od tego ze dowiedzialam sie iz byl w burdelu bedac w delegacji - przyznal sie. Od tamtej pory staram sie juz nie wnikac za bardzo w ten temat powiedzmy ze mu wybaczylam bo mowil ze nic nie zrobil ciezko mi w to uwierzyc ale zdrade z dziwką uważam za coś smiesznego wiec zostalam przy nim. Ostatnio czesto miewamy rozmowy na temat rozstania sie a ja coraz czesciej o tym mysle...nawet zaczal wypominac mi rzeczy ktore mialy miejsce dawno temu chyba po to by zrzucic wine za nasze ciagle klotnie i nieporozumienie na mnie. Teraz tez wyszedl powiedzial ze idzie odprowadzic kolege na przystanek nie ma go juz 1,5 h... nie rozumiem czemu klamie ;/ Mam ciezko sytuacje nie mam dokad pojsc w razie gdybym sie z nim rozstala..szczerze nie chce zeby to sie tak skonczylo ale juz nie mam sil...czy wolny zwiazek to dobre wyjscie?

Gość ona32
jesli bedze ci odpowiadalo to ze ma inna kobiete/y to pewnie dobre wysjcie.chociaz nie wiem.a jak zacznie przypowadzac do domu ?jak sie bedziesz czula?

Gość postamolowa
Zajmij sie sobą i dzieckiem a tego śmiecia olej skoro ma tak dobrą kobiete i nie widzi tego że może miec w Tobie oparcie to oznacza że jest jak gówniarz. Nie kontroluj go niech zauwazy że sie niem nie interesujesz...

Gość kot13
no właśnie- wolny związek....wolny dla faceta oczywiście.

Gość ziuta_______ z naprzeciwka
słuchaj a jakie to ma znaczenie czy związek wolny czy sakramentem ochrzczony - żadnego tu chodzi o człowieka,poczytaj jak mężowie ,żony tu się puszczają:O powinnaś rozmówić się z nim ale nie naskoczyć na niego tylko w tonie porozumienia z nim rozmawiać,może mu też czegoś brakuje,dziecko oczywiście odgrywa ważną rolę ale nie najważniejszą stara i dzieciata jestem ,wiem co mówię;)