Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość xxxx pytanie

jeszcze raz pytanie

Polecane posty

Gość xxxx pytanie

coraz czesciej mysle o tym zeby to zakonczyc, a powod jest wlasciwie jeden, jestesmy razem 8 miesiecy, moj chlopak jest praktycznie idelny, ma dobre serce, traktuje mnie jak ksiezniczke :P nawet sie jeszcze ani razu nie klocilosmy po prostu mamy te same zainteresowania, charaktery, wszsyttko, ale ktoregos razu byla rozmowa na temat przyszlosci i praktycznie to cale moje szczescie przekreslila postawila przed znakiem zapytania,zapytalam sie go kiedys co by bylo jakbym kiedys zaszla w ciaze przypadkiem, odpowiedzial mi ze on nie chce miec dzieci wogole i w takim wypadku wolaby zebym usunela, odpowiedzialam mu ze ja bym nigdy nie usunela, jego argumenty byly takie ze nie stac nas na dziecko materialnie i tylko jakby cytuje wygral w totka to by sobie na to pozwolil, tak wogole to onie potrzebuje dziecka do szczescia, powiedzial mi jeszcze ze nie planuje zadnego slubu nigdy rowniez bo niby po co, ze to zbedne wyrzucenie pieniedzy, dodam ze jestesmy doroslymi ludzmi blisko 30tki no i ja mieszkam sama a on dalej z rodzicami, kiedy byly rozmowy w stylu zamieszkania razem powiedzial ze nie chce placic za wynajem ze u rodzicow ma za darmo, ze chce wziasc dom na kredyt niedlugo, nie wiem co o tym myslec

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować