Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ashtrax

Założyłem konto na portalu randkowym i...zaczepiają mnie same nieatrakcyjne kobi

Polecane posty

Gość ashtrax

Nie takie były moje założenia. Założyłem sobie konto na portalu randkowym i piszą do mnie same nieatrakcyjne dziewczyny, żeby nie powiedzieć brzydkie. Nie wmawiajcie mi, że wygląd nie ma znaczenia bo to nieprawda. Ja chyba tak brzydki nie jestem, aby pisały do mnie tylko takie kobiety. Mogłyby być chociaż przeciętne. Mógłbym pokazać swoje zdjęcie jeśli trzeba przekonać kogoś, że nie jestem jakimś wielkim brzydalem. Tylko te kobiety.

jak z ciebie takie cudo to po co sie ogłaszasz na takich portalach:D

Gość ashtrax
Nie jestem żadnym cudem. Niestety mam bardzo niepożądaną cechę u facetów czyli nieśmiałość, dlatego się zarejestrowałem.

Gość zonk zonk!!!
a na jakim portalu siedzisz? Te brzydsze piszą bo szukają kolesia, a do tych ładniejszych ty musisz napisać bo one same z siebie to tak nie zabardzo :-O moze duma im nie pozwala:P

Gość ashtrax
Zarejestrowałem się na przeznaczeni i zapisanisobie. Właśnie zastanawiam się czy zarejestrować się także na sympatii, bo wiadomo że tam jest dużo osób, chociaż wiem że tam głównie liczą się zdjęcia, a nie to co w opisie. Zdjęcie dałem takie: http://img593.imageshack.us/img593/8601/bleaj.jpg

no cóż- ryzyko takich portali:D brzydkie piszą bo co mają do stracenia? :D a a nóż widelec się uda:) o te co ciebie ineteresują sam się musisz postarać:D

Gość ashtrax
Wiem, że muszę pierwszy pisać bo to facet powinien pierwszy zaczepić ;) Chociaż mając moje szczęście to pewnie będzie tak jak w życiu codziennym. Podobają mi się te, którym ja się nie podobam i na odwrót.

Gość zonk zonk!!!
zapłaciłeś 80 zeta za aktywacje konta! Człowieku ogarnij sie!

Gość ashtrax
Nie płaciłem nic, bo chyba nie warto. Po miesiącu zobaczę ;)

No rzeczywiście fajny jesteś :) Poczekaj jakiś czas, na pewno jakaś laska napisze :)