Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawa1298

Masażystka dla Kobiety

Polecane posty

Gość Ciekawa1298

Witam, Mam taką fantazję, którą chciałabym spełnić... Marzy mi się być wymasowaną przez kobietę, tylko nie tak zwyczajnie... Chciałabym spróbować masażu erotycznego, takiego gdzie kobieta będzie muskała mnie piersiami i dotykała moich sfer intymnych... Znacie w jakieś miejsce w Katowicach, gdzie można spróbować czegoś takiego? Najlepiej, żeby masażystka była bardzo atrakcyjna i najlepiej do 30 latek... Pozdrawiam Ciekawa

Gość karusia82
Wuobraz sobie, ze tez mam takie marzenie, ale kompletnie nie wiem gdzie szukac...czy po Twoim info na forum ktos sie odezwal? Ja mieszkam w Krakowie...to w sumie niedaleko:) Jesli mialabys ochote to pisz na mojego maila karusia82@o2.pl Karolina

Gość Ciekawa1298
No niestety, żadnych odpowiedzi... Nie znalazłam też żadnego miejsca z tego typu masażem...

ja tez bym chciała takiego masazu mmmmmm delikatnie popiescic piersi muskac jeżykiem, dotykac cipeczke mazy mi sie to całyczas

czemu niby jestem zajebisty? :P to czy szybki i giętki to jeszcze żadna nie miała okazji ocenić więc nie wiem ;]

ja lubie jak mój mnie liże normalnie odjeżdżam, musze przyznac ze zadowala mnie w tym na 110%, powaga

wierze ci ;] ale to nie zmienia faktu że ja takich umiejętności nie mam :P

a teraz serio uciekam musze isc do pracy ;(((( ku..a i jeszcze ten deszcz za oknem, takze levviatan do nastepnego razu ;)

Gość Ciekawa1298
Hmm, Zawsze do takich konwersacji dołączy jakiś niewyżyty facet... Dziewczyny, ponawiam pytanko z pierwszego posta!:)

Gość karusia82
czekam na maila:) karusia82@o2.pl w odpisywaniu moge miec obsuwe bo jestem na wakacjach, ale wracam 17 lipca:D TYLKO OD KOBIET!!!!

Witam. Chciałabym odświeżyć ten temat. Tak jak autorka tego tematu i koleżanka. Ja również chciałabym zaznać masażu erotycznego który wykona kobieta. Jestem z Trzebini małopolska. Więc Katowice jak i Kraków mam w zasięgu. Jeśli autorka i koleżanka nadal szukają aktualnie oraz są inne chętne kobiety ma taki masaż to zapraszam weronata@interia.eu

Gość Gosc888
Chciałbym tez zafundować mojej żonie taki masaż. Jak byliśmy ostatnio w Amsterdamie to nawet mieliśmy zamówić do hotelu taka usługę. Niestety koszt takiej usługi to ok. 150€ za godzinę. Zamiast tego ja jej zrobiłem ten masaż, ale wiadomo, ze to nie to samo. Jeśli znacie jakieś miejsca w Polsce to napiszcie tutaj.

Gość gość
Wiesz co nie wiem czy przpadkiem na mynago nie widziałam profilu takiej masażystki, która wykonuje masaże erotyczne.

Gość Ziemia Ognista
Odświeżam temat! Też mam takie małe marzenie i niestety nigdzie nie mogę znaleźć ogłoszeń o masażystkach dla kobiet. Czy naprawdę ich nie ma...??? :(

Gość gość
a czy koniecznie musi być masazystka?? nie może być masażysta?? Nie małoletni napaleniec ale prawdziwy profesjonalista??

Gość trudno nie wierzyc w nic
Drogie Panie, możecie się trochę opisac? Piszecie że szukacie atrakcyjnych młodych kobiet. Możecie napisać też coś o sobie? Jestem z dolnego śląska i mam możliwość zjawić się w okolicach Krakowa. Brałam udział w podobnych przedsięwzięciach i coś niecoś o temacie wiem więc możemy o tym porozmawiać. Pozdrawiam, A.

Gość gość
Ziemio Ognista ciekaw jestem czy byłaś kiedyś na jakiś masazach orientalnych i Cię to tak nakręciło czy to fantazja sama z siebie?

Gość gość
Tez szukam takiej sex masażystki dla mojej żonki, ale w Rzeszowie. Ma ktoś może jakieś info. Dajcie znać. Plizzzzzzzz