Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stefek burczy mu mucha

dziury w polskich drogach.

Polecane posty

Gość stefek burczy mu mucha

co o tym myslicie?, sk*rwysyństwo, rok temu wydalem 2500zł na naprawę zawieszenia, teraz znów wszystko się tłucze w zawieszeniu, dobija mnie ten kraj.

Gość aloocccia
a co mamy myśleć??? dziura na dziurze i dziurą pogania, dziury na 30cm i węcej głębokie są, a oni cudują i likują, nawet nie wiem od ilu lat jest w moim mieście taka dziurawa droga i nikt tego nie zrobi

Gość Marcin84w
w grudniu wydałem 1300 na amortyzatory z przodu.Na opony zabrakło więc jezdze na zimowych z tyłu a letnie na przodzie. Wladza zamiast naprawiac drogi wydaje kase na nowe auta pościgowe czy helikoptery dla policji

Jest to efekt przetargów w którym głównym kryterium jest cena a nie uwzględnia się gwarancji. Przykładem niech będzie ostatnia partanina gdzie droga była zepsuta już przed oddaniem :D

Gość aloocccia
ja niedawno na ustawianie komputerowe czegoś tam wydałam 2,5 tyś. kurcze, nie pamietam bo mój kolega pilnował tego, ja nie mam głowy do napraw...

Gość aloocccia
niedlaeko mojego miasta niedawno robili drogę---ruina, niedaleko mojego miasta jest też zrobiony kawał drogi która jest nieczynna(ma isć do innego miasta ale zamiast najpierw wykupic ziemię to oni zaczęli budować)

Gość jhvgjg
nie bo panstwo łata nie budżetową a dziure w swojej kieszeni