Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Puściły mi nerwy

Moja dziewczyna przyznała się, że była prostytutką

Polecane posty

Gość świnie jesteście
za co tak nienawidzicie prostytutek? Mordują? Okradają? Robią krzywdę same sobie. To tymi facetami, którzy za to płacą należy gardzić. Nie pojmuję skąd taka nienawiść? Może mi ktoś wyjaśni.

Gość świnie jesteście
co? Nagle chętnych zabrakło do "wyrażania opinii"?

Gość sama jestes swinia
ktora daje brudasom tylka, a pozniej mowi, ze sie szanuje 🖐️

Gość świnie jesteście
tylko bez wycieczek osobistych. Nie znasz nawet mojej płci "BRUDASIE" i nie wiesz kim jestem. a teraz do rzeczy: podaj argument. Czemu cię to boli, ze KTOS sie nie szanuje? Nie szanuje Ciebie? Jakis to ma wplyw na Ciebie, ze KTOS INNY sie nie szanuje? hm? wytlumacz.

Gość świnie jesteście
Musisz okazywać pogardę słabszym od siebie? Czujesz się wtedy większy? Lepszy? O to w tym wszystkim chodzi? Bo mnie osobiście jest żal prostytutek. Żal mi, że tak żyją, że nie szanują swojego ciała, że kiedyś się zorientują, że zmarnowały życie. Ale żal nie ma w tym wydaniu nic wspólnego z pogardą czy nienawiścią.

Gość Najwyższy Kapłan Czcicieli
to, że ona się unieszczęśliwia, to kij jej w ten świński ryj, ale może unieszczęśliwić kogoś kto może się w niej zakocha, posrańcu.

Gość świnie jesteście
a jak ktoś kopie leżącego to jest najgorszą gnidą na tej ziemi.

Gość świnie jesteście
a jak ktoś kopie leżącego to jest najgorszą gnidą na tej ziemi. Pozdrowienia.

Gość świnie jesteście
A czym go unieszczęśliwia, co? Zdradza go? Oszukuje? Przecież są w sobie zakochani z wzajemnością, więc o co chodzi?

ale jest nieszczęśliwy, bo chciałby mieć kobietę, a nie spluwaczkę, w którą spluwali z kutasem jakieś matoły.

Gość adaaadasdasdads
jak ja kochasz, zapomnij, pogadaj z nia by zaczela normalne zycie i normalna prace, jak tak zacznie wiedz ze nie chce wracac do przeszlosci, lepiej ze byla prostytutka niz by dawala za darmo kazdemu, radzila sobie jak mogla,prawdziwa milosc przetrzyma wszystko, wybacz jej i uszanuj ze ci powiedziala,kocha cie bo inaczej by ci nic nie powiedziala, uszanuj bedziesz mial z niej dobra zone, oina ci sie puszczac nie bedzie ,bo wie co to znacza obce cialo w sobie,zycze wam szczescia,

kutasów...

Gość adaaadasdasdads
ciekawi mn ie ile ty miales kobiet, tez napewno duzo,zadnej nie odmowiles jak jakas chcial sexu, a ty jej sie dziwisz jak jje jeszce za to placili, wybacz ,albo odejdz, nie dokuczaj jej cale zycie z tym, byla glupia ze ci powiedziala, napewno nastepnemu o tym nie powie

Gość świnie jesteście
Czyli kochać można tylko dziewice, tak? Bo wszystkie inne są "skażone" wg ciebie? w koncu nie trzeba byc prostytutka zeby miec do czynienia z meskim wytryskiem

Gość w Polsce jest zacofanie
dziewczyny w innych krajach kochają sie z kim mają ochotę i nikt nie robi z tego problemu

Gość świnie jesteście
Jak ktoś sprzedaje swoje ciało to już samo w sobie jest wielką tragedią dla tej osoby.Nawet jesli poczatkowo sobie z tego nei zdaje sprawy. Trzeba byc skonczonym matołem i pustakiem bez wyobraźni, żeby taką osobę chcieć jeszcze dodatkowo poniżyć. Przykro mi się robi, że tacy ludzie chodzą po ziemi i jeszcze uwazaja sie za szlachetnych. Jedna prostytutka bedzie lepsza niz ty, czlowieczku x 3

Gość dodałem dfo ulubionych
wszyskie prostytutki ci podziękują dobry człowieku, możesz piardnosć, było spocznij.

Gość Kamecha wylogowany
wypierdlalać w podskokach szmaciarzec :classic_cool:🖐️

Gość Ile masz lat pipko
17? :O:O

Gość kobieta z Cukru Pudru
no i co ? ma za duza Ciipe dla ciebie ? daj sobie powiekszyc ! jak byla kurwa raz to juz zostanie na zawsze,,,,, rogaczu hahahahah

Gość wyślij wypowiedź
ozesz kurwaaaa Ty sie przebadaj zamiast pytac patolgii i kradziejki czy szmat z kafe" Dokładnie..

Gość coz glupich nie brakuje,sami
sie rodza buahahahahahahahahahaha

Gość Kamecha wylogowany
" Myślicie, że jest mi łatwo? Nie wiem zupełnie co robić." myślimy że jesteś jeleniem :classic_cool:🖐️

Gość Red Bullllllll aka Jola
Zostań z nią powiedziała Ci to teraz bo nie chciała Cię kłamać więc dobrze postąpiła. Nie chciała Cię kłamać. ZOSTAŃ !!!!!!!!

Gość Kamecha wylogowany
toto-to jebać takie stare szmaty jak ty :classic_cool::D

Gość Puściły mi nerwy to jakis
IMBECYL

Gość elizabetlha
nie martw sie :) tych 500 facetow co sie tam przed toba do Twojej kurewki spuscilo napewno nie sa zazdrosni milego dnia :)

Gość elizabetlha
aaaa nie zapomnij , po calowaniu umyj zeby zeby jakis plemnik od murzyna czasem Ciebie nie zaplodnil powodzenia w milosci :)

Gość Szeryff
Wypierdol ja na zbity pysk pomysl o tych grubych oblesnych kolesiach znajdziesz lepsza:-)