Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Puściły mi nerwy

Moja dziewczyna przyznała się, że była prostytutką

Polecane posty

Gość Wolność i swoboda
Ale jedno przyznać trzeba - suka musi być zajebista w łóżku i do tego ładna! Dlatego pewnie się zastanawia jeszcze, czy zostać z nią.

za kilka lat będzie więcej takich tematów jak studentki dziś żyjące ze sponsoringu wyjdą za mąż

Gość Kamecha wylogowany
dlatego nie jestem z polską szmatą :classic_cool:

Gość Smutaaamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nie martw się..Co tam u Cb?

Gość Polakowski
Dlatego ja mam dziewczynę z Włoch, żeby nie miec takich problemów.

Gość htgfreds
rób to co uwazasz. mi byłoby głupio wiedząc ze kilkaset kutasów dymało moją kobiete....a po drugie jak bedziesz sie czuł uprawiajac z nią seks??? przeciez jej to nie sprawia już zadnej przyjemnosci....psychika skrzywiona na całego. Poza tym ktos tu broni prostytutek...hahaha....żałosne to....bronić ściery i mówić że radziła sobie jak mogła :D Radzić sobie można w uczciwy sposób, a dawanie dupska za pieniadze to zwyczajna bezradność, łamaga życiowa bez wykształcenia i rozumu. Szmata zawsze bedzie szmatą.....to samo tyczy sie tych meżczyzn nie szanujących swoich Kobiet. Zwierze ma instynkt silniejszy od niego. Normalny Człowiek ma rozum i honor do szmatławca nie pójdzie dobrowolnie i potrafi zapanować nad swoimi emocjami i chcicą.

Gość Przegrałeś
Niestety przegrałeś. Ewentualnie skrobanka?

Gość ja tez bylam
ale mojemu mezowi w zyciu bym o tym nie powiedziala..niewiem po co twoja dziewczyna ci to powiedziala..skoro robila to przed tym jak cie poznala....przeciez nie ma sie czym chwalic....

fakt,że nie ma sie czym chwalic!na prawo i lewo owszem....nie wiem czy Ty dobrze robisz że nie mówisz.A jeżeli kiedyś się dowie przypadkowo?myśle że będzie za pózno...

Jak ciebie boli ten mmój poprawczak!jaka ty jesteś ograniczona,nie zdajesz sobie chyba z tego sprawy

Chciałam ci dodać mądrą refleksje co do poprawczaka i mojej osoby!ale i tak byś tego ne zrozumiała debilko

Gość Wtdgbgp
Ma to też dobrą stronę, za sex nie będziesz jej musiał płacić.

co za ostre słowa!!!!!! głupotą jesteście wy[co nie którzy] widać ten niski poziom z daleka. Bujaj sie marcinie i tobie podobni....

Gość toto-
kompletny idiota.......taki poziom przedstawiasz?żal mi cie! nie steć cie na nic więcej....

temat toto-to z poprawczaka!?myśle że trzeba chłopaka pocieszyć!

Gość Prawdabardzoboli
Te wasze 'cnotki' to lepsze? Zapytajcie sie ile mialy kontaktow seksulanych nie bedac w zwiazkach i czy na pewno sa zdrowe. Jak juz sie puszczac to trzeba cos z tego miec.

Gość Prawdabardzoboli
Te wasze 'cnotki' to lepsze? Zapytajcie sie ile mialy kontaktow seksulanych nie bedac w zwiazkach i czy na pewno sa zdrowe. Jak juz sie puszczac to trzeba cos z tego miec.

Gość Przynajmniej sie przyznala
J.w.

Gość wredniucha3
pamiętajcie drogie panie - nigdy do niczego nie przyznawajcie się facetom

Gość prawdaaaa.,
na miejscu tej dziewczyny nie przynzalalbym sie jesli pracowalabym w tej branzy. ja natomiast mialam jedsna milosc w zyciu przez 6 lat, potem sie rozstalismy a potem mialam przez 3 lata okolo 37 partnerow. bo chcialo isie seksu ityle./

Gość gość
z kur.y kobiety nigdy nie zrobisz

Gość czarny mat
Tak się składa, że ja również byłem po drugiej stronie muru, byłem z taką kobietą, na początku nie wiedziałem, że jest dz...ą. Na krytykę nie zasłużyła za to co robi, tylko za to, że takie jak ona to niesamowicie zepsute, kłamliwe i toksyczne osoby. Po tym jak się dowiedziałem kim jest staraliśmy się jakoś utrzymać związek, ale ostatecznie się nie udało i z perspektywy czasu cieszę się, że tak się stało. Ktoś powiedział, że są takie cudowne w łóżku, nic bardziej mylnego, są dobre, ale jak im się da parę zł za numerek, zboczenie "zawodowe"?. Muszę powiedzieć, że w związku są zdecydowanie gorsze w łóżku od innych kobiet. Mały przykład, częsty brak chęci na sex oralny, mówi, że nie lubi, na spotkaniach też od tego stroni, podobno. Po tym jak się dowiedziałem kim jest, wystarczyło kupić kartę i zadzwonić i wypytać co oferuje. Oczywiście sex oralny jak najbardziej, a za niewielką dopłatą nawet finał w ustach:). Nie ma to jak mieć świadomość, że twoja kobieta ciąga wszystkim dookoła, nie wiadomo jak i gdzie, a dla ciebie wciska, że nie lubi i stroni od tego. Prawda jest taka, że ty w takim związku, z taką osoba jesteś tylko opcją jeśli chodzi o sex i to mało atrakcyjną, bo "nie płacisz". Z czasem przy takim układzie stajesz się opcją w innych aspektach życia i ostatecznie robisz się mało atrakcyjny dla naszej k***wny i przestaje cie zupełnie szanować. Stajesz się zwykłym frajerem, który ma jakieś ochłapy po innych, z łaski, którzy dostają danie główne, bardzo nieprzyjemne uczucie, obniżające stopniowo, ale konsekwentnie, poczucie własnej wartości. Do tego ciągłe poczucie wstydu i rozglądanie się wokół, przez nią przede wszystkim, żeby nie wpaść na "kolegę", bo świat jest jednak mały. Zdecydowanie NIE polecam, wchodzenia w bliższe relacje, z takimi paniami!