Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .Sama.

ale mnie babka wkurzyła !!!

Polecane posty

Gość .Sama.

Zepsuła się lodówka i nie chodzi.. ale mamy drugą w domu więc luz.Wiem, ze to zmartwienie no trzeba naprawić a to kosztuje. Ale babka ma sporo kasy wiec w czym problem? No i siedzimy w kuchni i zaczeła gadac o tej lodówce, ze 'czlowiek zawsze musi miec jakis problem'. I po chwili mowi do mnie takim wkurwiającym tonem: " a ty w ogole martwisz się coś kiedyś? " No ja pier... ! Nie, siedze jak ta księżniczka i mysle o niebieskich migdałach i jestem oceanem spokoju :O Gdyby wiedziała, co ja przezywam :O chodzę do 3 LO, mam nerwicę, w szkole przejmuję się wszystkim, nawet kurwa tym, ze mam sie zapytać coś nauczycielki, mam dreszcze, pocą mi sie cholernie rece, w ogole jestem klebkiem nerwow. lekarka kazala zapisac mi sie do psychologa nawet. No i jutro szkola, bo teraz mialam ferie a teraz sie strasznie denerwuje, wiem, ze jutro nie mam zadnych spr. ale sie boje :( nie wiem czego, nie moge tego opanowac, wiem ze bede dzis w nocy kiepsko spala :( a ta mi tu gada o lodowce :O no ja piernicze ja się wykańczam. szkola to oczywiscie nie tylko moj problem, mam ich wiecej... ja jebie!!!

Gość .Sama.
warmia i mazury

Gość .Sama.
jestem spod białoruskiej granicy do nas raz w tygodniu pks dojezdza.

Gość Popierdolix
Warmia i mazury to Polska F , najwieksza dziura jaka mozna sobie wyobrazic. Macie juz internet tam, niezle.