Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co myślicie o hydrobrazji?

Hydrabrazja na twarz

Polecane posty

Gość Co myślicie o hydrobrazji?

Czy robiła któraś z Was zabieg hydrabrazji? Mam trochę przebarwień na skórze, a w klinice niedaleko mnie jest ciekawa promocja na ten zabieg, tylko zastanawiam się, czy warto? Pisze , że zmniejsza przebarwienia, spłyca pory i zmarszczki i napina skórę - z tego co napisali- fajne, cena przystępna, zastanawiam się , czy by nie skorzystać- co o tym myślicie?

Gość Luna131
A gdzie ta promocja? Chętnie sie załapię :) i jaka cena? tam gdzie chodzę kosztuje teraz 300- wiec sie wstrzymałam ale na wiosnę chętnie zrobię. Co do zabiegu- faktycznie ładnie wpływa na cerę - ekstra działa na przebarwienia i zmarszczki, a jeszcze lepiej jak ktoś ma nieładną cerę z rozszerzonymi porami. Warto zrobić taki zabieg po zimie, człowiek czuje się po nim zdecydowanie bardziej atrakcyjnie. generalnie starcza jeden zabieg, ale dla wzmocnienia efektów można po jakimś czasie zrobić jeszcze 1 lub 2.

Gość falipinkaana
Normalna mikrodermabrazja, nie widziałam różnicy między tym a mikro z korundem.

Gość Co myślicie o hydrabrazji?
Skoro piszesz, że to to samo co mikrodermabrazja ( tylko z jakim korundem???) to napisz coś bliżej? robiłaś to może? Pomaga? Bo się naprawdę zastanawiam...a im więcej pozytywnych opinii to bliżej tego, że się skuszę Promocja w Centrum Chirurgii Plastycznej w Warszawie na Czerniakowskiej - ale oni zajmują się też zabiegami estetycznymi, nie tylko chirurgią i kosztuje tam teraz 200zł jeden zabieg

Gość hindi1234
up up