Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glakina

stwardniały brzuch

Polecane posty

Gość glakina

Witam! Chciałam Was się poradzić bo jestem na skraju załamania. 1 stycznia uprawiałam petting z chłopakiem na następny dzień zgodnie z terminem dostałam okres. Wraz z pierwszym dniem okresu zaczęłam zażywać pierwszy raz w życiu tabletki hormonalne ( miały one ustatkować moją sytuację hormonalną związaną z torbielami które mi wykrytą ) wraz z rozpoczęciem brania tabletek zaczęłam mieć dziwne objawy ( plamienie, bóle jajników,zwiększony apetyt,powiększone piersi,biegunka).Po 3 tyg od tego nieszczęsnego pettingu byłam u ginekologa na badaniu kontrolnym (związane z tymi torbielami) zrobił mi USG i wszystko dobrze ,torbiele znikły.Nic mu nie powiedziałam o moim podejrzeniu ciąży.wraz z skończeniem tabletek (po 28 dniach) na następny dzień zrobiłam sobie test ciążowy. wynik:negatywny. wszystkie dolegliwości ustąpiły. za 2 dni dostałam miesiączkę która przebiegała normalnie.A teraz zauważyłam,że brzuch na dole jest lekko powiększony i taki stwardniały jakby był jakiś płyn, mam wzdęcia i z 2 dni temu miałam znów biegunkę a wczoraj strasznie mnie bolał żołądek i lekko zachodziło w prawą stronę brzucha,ból był nie do wytrzymana ale jak się położyłam to mi przeszło. jak myślicie to jest ciąża? Proszę o pomoc! Zdesperowana.

Gość qqqqQAAA
stwardniały? a cóż to za słowotwórstwo?

Gość rykwuamfama
nie to nie ciąża raczej głupota i niedojrzałość do uprawiania seksu więc to raczej mózg ci stwardniał