Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewunia333

pomysły na ozoby sali weselnej POMOCY

Polecane posty

Gość Ewunia333

Witam szukam pomysłu na ozdoby weslene i przystrój sali chciala bym zrobic kule z kwiatow, serce... co myslicie na temat zrobienia duzych kol z kwiatow wykonanych z papieku ozdobnego ??? pomozcie prosze

Gość Oleńka czerwiec 2011
My będziemy mieli umieszczone kolorowe reflektory oświetlające ściany i podwieszone pod sufitem białe balony.

Gość Ewunia333
My tez myslimy na tema podwieszanych balonow i materialu tylko chcemy umiescic jakies ozdoby na srodku i po bokach oraz ozdobic stul pansta mlodych i sale chcemy wykonac sami by nie wydawac duzo pieniedzy na dekoratoke

Gość ajkkjaaasasja
Przede wszystkim żywe kwiaty (nie muszą być z gatunku tych drogich). Możecie też nazbierać przed wiosną trochę ładnych gałęzi i poprzypinać do nich kwiaty wykonane z bibułki. W oknach możecie powiecić jakieś girlandy... Fajnym pomysłem są też podwieszone pod sufitem białe, koronkowe parsolki, ale to by drogo wyszło.... Pokombinujcie coś z łańcuchami/girlandami i gałęziami... Powodzenia :)

Gość ajkkjaaasasja
Ale gdzie te koła miały by być zamieszczone? Generalnie podoba mi się pomysł zrobiebnia czegos z papieru ozdobnego, ale czy to jednak nie wyjdzie drożej??? Możecie obtoczyć materiałem hula-hop i poprzypinać do niego szyuczne kwiaty, a w środku zawiesić kule, albo serce z kwiatów...

Gość Małaszara
Tak mi prszyszło właśnie do głowy, że jeśli ktoś jest utalentowany, to takie białe porasolki do podwieszenia pod sufitem mógłby zrobić samemu z białego bristolu :) A może kupcie taśmę do łączenia balonów i zróbcie z nich takie fajne łuki? Balony można też formować w kiście winogron -super to wygląda :)

Gość Mimi i Pongo
Proponuję kwiatowe girlandy.

Gość Ewunia333
kule robione z kwitow wykonanych z papieru ladnie wygladaja i sa niedrogie i chciała bym na środku sali je powiesić i po bokach pare i jeszcze jakies ozdoby z balonow ale prosze o podopiec bo jakoś nie moge wpasc na pomysl a zdolna raczka ze mnie i umiem zrobic ladne ozdoby lecz nie mam pojecia....

Gość momentoth
Może kwiaty z balonów przypięte do ścian? Albo taki szlaczek z białych balonów do okoła sali... ? A jak się robi takie kule? Napisz proszę, albo podejślij linka, może skorzystam :)

Gość impresja_12
Kupujesz kule ze steropianu jakiej chcesz wielkości ..na allegro są dość tanie, kwiatki na druty i wbijasz jedne przy drugich aż będzie cała zapełniona.

Gość Ewunia333
cchiala bym wam pokazac zjecia ktore wykonalam kule i sa sliczne troche sie pomeczylam ale bylo warto nie wiecie jak mozna dodac pilki to pokaze

Gość momentoth
Dzięki :) My tez w takim razie spróbujemy zrobić takie kule...

Gość momentoth
Ewunia333 , chyba się nie da załączyć piku, jedynie podesłać link do zdjęć zamieszczonych w sieci :(