Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fasolaola20l

Sprzedam pracę maturalną, dostałam za nią 100% ;)

Polecane posty

Gość fasolaola20l

Temat: Wizerunek matki w literaturze i sztuce. ;)

Gość fasolaola20l
oczywiscie praca + bibliografia + plan + zdjęcia wykorzystanej sztuki :)

Gość kazali mi to wklejać to wkleja
za ile ?

Gość Glitterr
zgłoszone gdzie trzeba

Gość fasolaola20l
mam też pracę Wizerunek taty w ubikacji i w wannie :classic_cool:

Gość fasolaola20l
mogą być 2-3 minety, bo dawno tego nie zaznałam :)

Gość fasolaola20l
hahaha podszywy czuwają ;)

Gość tzn ile chcesz
bo to mój temat

Gość magda ;>
Hej! Sprzedam tanio prezentacje maturalną z języka polskiego. Temat pracy: Przemiana wewnętrzna jako motyw określający osobowość bohatera literackiego. Omów przemiane na wybranych przykładach. Dostałam za nią 19/20 pkt ontakt na gadu ; 10554765

Gość gość
Witam! Sprzedam gotowe pracę maturalną z zeszłego rok. Każda praca została obroniona, także jest dobrze napisana. Tematy: 1. Omów antyczne wzorce postępowania ludzkiego 2. Dokumentaryzm i paraboliczność – dwa sposoby przedstawienia rzeczywistości. Rozwiń temat na przykładzie wybranych utworów. 3. Kobieta – Anioł, Kobieta – Demon jako źródło inspiracji w literaturze. Rozważ na wybranych przykładach. 4. Małżeństwa literacie - przedstaw problem na wybranych przykładach 5. Różne sposoby robienia kariery. Omów na podstawie wybranych utworów literackich z różnych epok 6. Przedstaw różne oblicza rewolucji w znanych ci utworach literackich 7. Na podstawie wybranego materiału literackiego omów wpływ pieniądza na postawę wybranych postaci literackich 8. Odwołując się do wybranych przykładów rozważ czy polska powieść współczesna stworzyła swój typ bohatera 9. Pieniądze źródłem sukcesu czy klęski bohaterów literackich? Omów na podstawie wybranych przykładach. 10. Niebezpieczeństwa lub pożytki czytania. Przedstaw wykorzystując wybrane utwory. Wpływ lektury na osobowość i losy bohaterów. 11. Literatura przeciw kłamstwu. Omów na wybranych przykładach 12. Przedstaw postawy ludzi młodych wobec wyzwań historii, opierającym się na dowolnych przykładach z literatury polskiej i obcej. 13. Postawy, których nie powinniśmy naśladować. Przedstaw je sięgając przykładów z wybranych utworów literackich. 14. Przemiana w kształtowaniu wizerunku kobiety w literaturze polskiej. Przedstaw na wybranych przykładach. 15. Twój region w polskiej geografii życia literackiego i kulturowego. Przedstaw wybrane przykłady i uzasadnij swój wybór. 16. Tytuł, motto, ostatnia scena jako klucz do interpretacji dzieła. Omów na wybranych przykładach. 17. Zaprezentuj i porównaj wybrane portrety kobiece w utworach pisarzy XX-lecia międzywojennego. Nawet jeśli tego tematu nie ma w waszym kanonie tematów maturalnych, to możecie taki temat zgłosić nauczycielowi języka polskiego, który zapewne uzna go za ciekawy. W skład pracy wchodzi: -sama praca -bibliografia -ramowy plan, czyli wszystko co potrzebujecie, aby zdać ustny na 100% Pozdrawiam! barbara-natalia@wp.pl

Gość gość
zgłoszone gdzie trzeba