Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GNIDZIA

Pomocy!!!!!!!!!!!!WSZY łonowe

Polecane posty

nawet mam czarnego podszywa tylko ma o jeden nawiasik wiecej. hahaha ale sie dzieci trudza zeby sie podszywac rejestrowac nicki ja pierdole. Ze wy macie na to czas to ja nie wiem. LAe respect ze chociaz probujecie. hehe Fajnei jest

Widzę, że nie pozostał bez odezwu... Przyznam się jednak bez fałszywej skromności, że trochę poniosła mnie fantazja :P Temacik to ściema. Do wymyśłenia go zainspirował mnie temat z Forum Ciąża....... o wszach na głowie. I wtedy przypomniałam sobie ten film z Podstawówy... Ale widzę, że co niektórzy łyknęli ... :P Bawiłam się wyśmienicie.

Wesoło musi być :) Info... już masz czarnego podszywa? Dobre :) TO ile oryginalny Info ma nawiasików?

No ja tez lubie sie bawic na takich tematach. Wieksozsc to sciema ale co mi tam nie. Oryginalny ma 5 nawiasow hehe Ale widzisz jaki popularny jestem nawet jak mam czarnego nicka to mam podszywy. Jest prestiz hehe dzieci sie dobrze bawia i ja tez

Jaja muszą być. Muszę spadać, niestety. Odezwę się koło 21...................

przyznaj sie ze nie jestes prawdziwym infomratykiem jestes zwyklym dzieckiem neo co nie ma co zrobic z wolnym czasem. niudacznicy spoleczni. eh nic z was nie bedzie. przyjemnej pracy na etacie za 1000 zl. hahahaha frajerzy

No mój temat pasuje tu jak cholera. Tępić "wechy" :P Pisanko tak wciąga, ale teraz to już naprawdę kończę. Miło było poznać, Info...-swój pozna swego :)

Widze że dobrze sobie gówniarzu gadke wyrobiłes w tym swoim podwórkowo analnym świecie! Podszywy najbardziej zajadliwe jak żmije sa, 100% prawiki! szkoda gadac

prawikiem to jestes ty i twoj kolega podszyw a ja oryginal jestem tym ktory jest, jestem alfą i omegą. A wy jestescie nikim. Zawsze pozostaniecie w cieniu. A ja bede na szczycie i bede szczał an was frajerzy i rzucał wam okruszki chleba zeby was podtrzymac przy zyciu , zeby moc dalej sie nad wami pastwic prymitywy hahahaa

Gość gość
Witam, na allegro właśnie wystawiłam aukcję z nowym jacutin zakupionym w Niemczech 16 marca, dodatkowo daje gratis dwie tubki InfectoScab 5% krem

Gość broblesa
Ehh... widzę, że niektórzy robią sobie z tego tematu żarty, a ani trochę nie jest to według mnie zabawne. Jeśli autorka tematu chciała by się dowiedzieć czegoś o wszach łonowych, polecam zajrzeć tutaj http://www.informatorzdrowia.pl/wszy-lonowe-objawy-leczenie/ . Znajdziesz tu informacje zarówno o objawach jak i możliwym do zastosowania leczeniu!