Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość love and lonely

zakochana i samotna...

Polecane posty

Gość love and lonely

dziewczyny, jak poderwać chłopaka? macie jakieś sposoby? :( tylko takie by nie myślał że celowo to robie czy go prześladuje... pytam poważnie, bo niestety jestem zakochana i to bardzo, cierpię :(

Gość love and lonely
up

Gość parkan
a tyle razy obiecywałaś, że schudniesz 30 kg. i tylko na obiecankach się zakończyło, poza tym teraz to chyba 99 % kobiet wygala Waginę, więc mnie nie strasz i nie szantażuj a tatuaż na pięcie to chyba nie jest najlepszy pomysł , może jednak na pośladku :)

gdzie go widujesz najczęściej? rozmawiacie ze sobą? macie wspólnych znajomych? możesz po prostu ładnie wyglądać i od czasu do czasu popatrzeć mu dłużej niż zawsze w oczy, uśmiechnąć się. powinien załapać a w międzyczasie polecam przeczytać dwa bardzo ciekawe poradniki (choć ogółem nie jestem ich zwolenniczką): - nie zależy mu na Tobie - dlaczego mężczyźni wolą zołzy tak na zaś.

Gość love and lonely
widujemy sie w szkole :( nasza rozmowa polega na zwykłym ''cześć'' ale to rzadko bo częściej sie nic nie odzywa, a nie... raz sie sam do mnie odezwał na 18-stce kolegi i troche rozmawialiśmy

Gość love and lonely
i tak uważam że jestem u niego przegrana i ma mnie w dupie :(

Gość ;>
Po 1-rozpuszczone włosy po 2-bądź tajemnicza, uśmiechaj się lekko, wpatruj gleboko w oczy po 3-sluchaj go z zafascynowaniem, otwieraj szerzej oczy, rozchylaj wargi, potakuj po 4-uwierz, ze jest dla Ciebie za kiepski, jesli Ty w to uwierzysz on rowniez i zapragnie to zmienic po 5-zawsze, podkreslam zawsze nienaganny makijaz, mowie makijaz, nie tapeta po 6-ogolnie, musisz byc zawsze i wszedzie zadbana po 7-wspominaj niby przypadkiem, historie o tym jak ktos sie zblaznil proszac Cie o numer To takie kilka...malych przykladow, poprobuj i powodzenia ;)