Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość typy stereo

jakie znacie stereotypy o mieszkańcach poznania ?

Polecane posty

Gość typy stereo

i ogólnie co sądzicie o mieszkańcach tego miasta ? tak pytam z ciekawości :D

Gość typy stereo
:D

Gość kitalo
zadufani w sobie. mają się ,za lepszych. nazywani się ich pyrami :P

Gość nienaqwidż
duopki i zwlkoi pyr i ćwoki :P

Gość typy stereo
kurde chyba złą porę wybrałam na taki temat :D w innych godzinach wypowiadałoby sie pewnie więcej osób :D

Gość załamana:( życie legło
pyry, chytrzy na pieniądze, a nawet u nas się utarło 'herbata po poznańsku', czyli że zalana woda po brzeg szklanki, żeby się cukier nie zmieścił :D

Gość typy stereo
dawajcie jeszcze :D

Gość typy stereo
ja tez :D ale zawsze mnie ciekawiło co o poznaniakach sądzą inni :P czyli jako ogół odpieracie nas negatywnie ?

Gość kitalo
Pyrlandia hahaha:P nom negatywnie

Ja jestem ze stolycy z dziadów pradziadów i o Poznaniakach mam do powiedzenia tyle: Macie jedne z najładniejszych dziewczyn w tym kraju Malta to choojnia Lech Poznan to koorwy ze stolicy kwitnącej boolwy A te poznaniaki jakie znam to poza tym, że skąpe to fajne ludzie są calkiem

Gość załamana:( życie legło
a i jeszcze a propos chytrosci, to podam nawet przykład. gościu, poznaniak kupił pole i obsial nawet drogę dojeżdma do jego działki ;D

Gość parkan
po czym poznać Poznaniaka ? już z torów kolewych widać ich płoty a na płotach suszą papier toaletowy wielokrotnego użycia do kolejnego użycia :)

Gość typy stereo
dawajcie jeszcze :D

Gość parkan
dwóch Poznaniaków zobaczyło złotówkę na drodze i tak się kłócili i rozciągali, że drut z niej zrobili :)

Gość typy stereo
ej ale co macie do Gwiazdora ? :classic_cool:

Gość Gwiazdor to ten gość
Stargardzki oddział „Głosu odwiedził tamtejszy radny Jarosław Koziołek. Zostawił oświadczenie, w którym stwierdza, że „będąc w pełni władz umysłowych jest synem Boga Wszechmogącego, Jedynego i prawdziwego Boga Izraelitów, Polaków oraz wszystkich ludzi dobrej woli.

Gość Gwiazdor to ten gość
Oświadczenie radnego Świadom odpowiedzialności osoby publicznej i ważący słowa oraz znający ich skutki oznajmiam wszem i wobec, że Ja, niżej podpisany, będący w pełni władz umysłowych Jestem synem Boga Wszechmogącego, Jedynego i prawdziwego Boga Izraelitów, Polaków oraz wszystkich ludzi dobrej woli. Jezus Chrystus Jedyny Bóg odchodząc pozostał w Duchu Świętym wśród swoich dzieci mordowanych nieustannie przez świat. Ojciec Święty Jan Paweł II, wzywając na Placu Zwycięstwa (Warszawa, 1979 rok) Ducha Świętego, by odnowił oblicze ziemi, tej ziemi, spowodował, że Jedyny Bóg Jezus Chrystus obdarzył mnie w pełni Swoim Duchem Świętym, bym mógł przygotować świat na Jego przyjście. Jest przy mnie Niepokalana Dziewica. Zwycięstwo nad szatanem i grzechem będzie Jej zwycięstwem. Ona pełna jest Ducha Świętego, jest Miłością Boga w Trójcy Jedynego, Ojca Syna i Ducha Świętego. Jezus i Maryja Pełnia Boskości. Jarosław Rafał Stanisław Koziołek

Gość parkan
nigdy nie zrozumiałem dlaczego w hotelach w Poznaniu w łazienkach są dwa kosze na papier czysty i upierniczony podtarciem zada :) w jakim celu taka selekcja ?

Gość typy stereo
podnoszę :D