Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ola1980

Wychodzimy z Master Cleanse i trzymamy wage! Forum wsparcia!

Polecane posty

Gość Starstruck
Ja czytam, kardiam, sabcia jesteście tu jeszcze? piszcie co tam u was dziewczyny, jak po MC? jak teraz u was waga się trzyma? :D

Ja jestem! Troche mi czasu brakowalo ale zerkam czasem. Jutro wreszcie nadrobie wszystko. Milalam teraz sajgon 2 tyg w pracy i poza nia.Zero czasu. Pozniej nadrobie czytanie i wracam do Was :) I bede pisac na forum MC bo znow zaczynam walke. Od dzis wracam na MC. Postaram sie zagladac teraz czesciej. Po MC dalam d*py na calego. Zarlam co wlezie i waze chyba wiecej niz przed MC. Teraz jednak mam wieksza motywacje i znalazlam bledy jakie popelnilam poprzednio. Wiem juz dlaczego poleglam :) I teraz sie nie dam ! Caluski Laseczki :)

cześć dziewczyny! poczytałam o waszych zmaganiach na forum, zrobiłam zakupy i zaczynam od jutra, chcę pociągnąć min 10 dni, nie wiem czy dam rade, ale mam bardzo zajmującą pracę także może uda mi się:) mój jedyny problem to papierosy... paliła któraś na MC ? pozdrawiam was cieplusio!

Gość enya77
Przerażacie mnie... Ja od jutra wychodzę po 16 dniach diety. Bardzo mnie zmartwiłyście, że tak trudno jest z tym wychodzeniem. A znając siebie, może być problem. Tak jak Ola, wolę nie jeść nic niż mało, bo łatwo się łamię... Zobaczymy