Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vnx

Dlaczego mlode dziewczyny sa brudasami?

Polecane posty

Gość vnx

poznalem ostatnio 3 dziewczynytzn jedna po drugiej, po jakims czasie zaprosily mnie do domu a w domu syf i malaria. u kazdej byl balagan, nie mowiac w lazience czy gdziekolwiek, pokoj zasyfiony, one mialy prawie 30 lat ja niejestem pedantem ale takiego balaganu ja nigdy nie mialem a mieszkam sam, to jest gtragedia, u jednej gdzies lezaly pod lozkiem majtki zapewne nieczyste...dziewczyny sprzatajcie kurcze bo to jest obrzydliwe

Gość a ja to wleeeeee
zaraz się odezwą same czysciochy :P ale to prawda ,wypindrzone a w domu syf :O

Gość sfiksowałabym
co racja to racja, o czystość trzeba dbać i jest to coś cos mozna nabyc wyuczyc się ale jeśli ma się to zakorzenione to nic tylko zwiewac od takiej, miałam koleżankę,śliczna dziewczyna,faceci szaleli za nia,wymalowana,wypindrowana a wdomu...syf jakiego mało, potem powychodziłyśmy za mąż,kiedyś jaą odwiedziłam i jak zobaczyłam brudna butelke od mleka i straszny bałagan w szafxce jak wyciagała ciuszki małego to az mnie odrzuciło, cos strasznego niby tak sie mówi że jesli chcesz poznac dziewczynę idź i zobacz jak ma w domu i co jest za łóżkiem :) ja stwierdzam że to prawda

Gość mama 13-latki
A to właśnie nie jest kwestia wyniesiona z domu !!!my walczymy z córką o ten porządek i wpajamy i nic to nie daje!!!

Gość t43423
o ile rozumiem że były brudasami, to nie rozumiem że miały taki syf gdy zaprosiły kogoś - jakoś nie chce mi się w to wierzyć

Gość vxcvxc
Oczywiście że nie z domu. Moja mama jest pedantką, natomiast ja jestem brudasem.

Gość moja przyjaciółka ma syf
w domu, mieszka z rodzicami i chłopakiem i tam nikt nie sprząta:) zeby bylo śmieszniej, zlew nie myty od roku w środku jest czarny, ale ona mowi ze ma to gdzies bo nikt nie sprzata to ona tez nie, na podlodze jest zawsze pelno okrochow bo ma wszedzie plytki na parterze rzad do niej chodze bo sie brzydze i nigdy nic nie jem u niej nawet wody ze szklanki nie pije

Gość tylko te wypindrzone maja
ładne ubrania nie prane od paru miesiecy, bo sie perfumuja i bielizne maja prana raz na miesiac, uwierzcie mi bo dobrze wiem, mieszkam z taka, dziewczyna bardzo ladna, wymalowana, ubrana, posciel prana raz na pol roku, a w szafkach powkladane podpaski zuzyte zwiniete bo niechce sie wyrzucic do smieci, szkoda słów

Gość a teraz ja cos powiem
100 % racji !!!! Teraz młode dziewczyny są syfiary !! ja mieszkam w akademiku i wiecie co robią niektóre??? Zamiast się umyć po całym dniu to.... spryskują się dezodorantami i perfumami ! 😭 potem znow sie spocą i takie polączenie jest obrzydliwe ,nawet jak pomysle to mnie skęca :( do tego ciągle brudne kubki po kawie i herbacie , w lazience brudno, kibelek taki ze az nie chce sie siadać tylko trzeba ''wisieć'' nogami w powietrzu , nie wiem skąd sie to bierze :(

Gość ja nie rozumiem jednej rzeczy
skoro dziewczyna jest wymalowana, odstrojona wlosy ulozone dlaczego nie ma porzadku w domu, ma totalny syf, mezczyzni nie spedzaja tyle czasu na strojeniu sie, fakt tez rzadko sprzataja ale kobieta ktora ma nawet brudne szklanki to juz chyba przesada

Gość hehehehehheheheheeeee
A ja sie przejmowalam ze mialam nie pochowane czyste naczynia do szafki jak odwiedzil mnie ostatnio kolega:) heh, dziekuje wam bardzo za podniesienie na duchu:)

Gość moj zwiazek sie rozpadl
po 4 latach wlasnie z powodu brudu, niestety kazdy chce zyc jak czlowiek a nie swinia, zlew zastawiony w ciagu tygodnia wszystkimi talerzami sztuccami nawet sztucznymi bo komus niechce sie umyc??? ja chce mieszkac w domu a nie chlewie