Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmeczona cala sytuacja

facet wypomina mi ciagle, ze za duzo wydaje. Wczoraj znowu sie poklocilismy...

Polecane posty

a co do obiadku to wszedl i mowi "cos karkoweczki nie czuje" a ja mowie, bo chora jestem i leze. A on jak jest sie chorym to jesc trzeba. To powiedzialam, ze zjadlam, bo zamowilam jedzenie, a on glupia jestes? Nie szkoda ci bylo? I tak zaczela sie rozmowa

Gość szczegoly chcemy
niezly debil..... precz z debilem znalam takiego jednego....mial na imie blazej i pochodzil z kielc...jego rodzice dentysci a on zerowal na kazdej dziewczynie z ktora byl cham i prostak to byl....tylko patrzyl jak posepic

Matko, moj pochodzi z Kielc! Ale tam tylko szkole podstawowa konczyl. Pije wlasnie drinka i swietuje:) No dziewczynki dzieki zescie trzymaly kciuki:) a teraz swietujcie ze mna:D

Gość kochani, tacy ludzie istnieja
wiecie co, te sknery maja jakies cechy wspolne. ten ode mnie tez mial kazdego za nic i uwazal, ze kazdy chce go wykorzytsac i czycha na jego ekhm..majatek. miala jakies paranoiczne podejscie do ludzi, kazdego o cos podejrzewal, a przede wszystkim, ze ludzie chca mu zrobic krzywde i ze go obgaduja i nie lubia hehhe

Gość szczegoly chcemy
heheh w kielcach same jak widac dusigrosze:) a blazej s z Kielc kobiety ostrzegam was lubi zyc na czyjs koszt oj lubi....

Gość a ja tez mialam faceta ktory
na mnie zerowal, i on tez mial na imie Blazej :D

Gość szczegoly chcemy
pulkownik sliweczka z jakiegoosiedla jestes?

Gość szczegoly chcemy
hehe a ile mial lat ten twoj blazej? ten o ktorym mowie ma obecnie 27 moze to ten sam zjeb?

a autorce gratuluje zdrowego podejcia i ze nie dala sobie wcisnac kitu. a myslalam szczerze mowiac, ze sie nad nim zlitujesz i dasz mu szanse. ale super, sama widzisz, ze szacunku to on nie mial wyzywajac Cie od najgorszych. zobaczysz, ze teraz bedziesz miala trudny okres, bo bedzie wydzwaniac, nachodzic, prosic, blagac, plakac, zebys zmienila decyzje. bedzie Ci obiecywac gruszki na wierzbie i calkowita zmiane swoich nawykow. a po okresie slodkiego pierdzenia znowu zacznie wyzywac i grozic. nie daj sie

Gość Arleta Zatara
nie słuchaj go, wbij na mój blog

Gość szczegoly chcemy
blazejsyn dentystow z kielc...... w glowie sieczka, szuka dziewczyny by na niej zerowac...pozycza kase, chetnie zyje na jej koszt do tego 1000 panienek na boku ostrzegam przed gagatkiem

Gość a ja tez mialam faceta ktory
teraz ma 36 ;) wciaz mi wisi 400zl

Gość szczegoly chcemy
mi tez wisi kase i nigdy jej nie odda zapewne co to za typy zasrane

niektóre z was to powinny za milionerów wychodzić 🖐️

ech, on jeszcze da znac o sobie. jeszcze ten sknerus podliczy Ci zwiazek. co do grosza. a szczegolnie, ze placi polowe za rachunki. chyba w tym miesiacu nie pozbedziesz sie go.

wiecie co chyba pojde spac bo mnie ta cala rozmowa wykonczyla

Gość i jak sie rozwija sytuacja
????

to musi być przykre.. mój mąż wręcz napiera (też choruję) żebym na leczenie nie żałowała z powodu choroby przestałam narazie pracować (Czekam na operacje, miałam umowe zlecenie, wiec zadne L4 nie wchodzi w gre) a on mi nie robi żadnych jazd, że nie zarabiam, czy wydaje ja rozumiem, że w związku trzeba gadać o pieniądzach ale żałować na lekarza?????????? albo rzucać się o to że kupujesz schab? i to jeszcze nie macie ślubu a on już się rzuca, że kupujesz sobie krem zastanów się co będzie gdy będziesz w takiej sytuacji jak ja (nie życzę, ale co jakby) że przestaniesz zarabiać z powodu choroby co wtedy?? ojj ja na Twoim miejscu bym się zastanowiła

i jak autorko radzisz sobie?

Gość i jakk autorrkoo?
stalo sie cos?