Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala maja

Boje się

Polecane posty

Gość mala maja

Czesc Dziewczyny, pisze tu po to aby sie wyrzalic. Tydzien temu zrobilam testy ciazowe, wyszly pozytywne. Na drugi dzien beta - to samo. Lekarza mam dopiero za 3 dni, ale tak sie strasznie boje. ze to moze jakas ciaza pozamaciczna, lub ze plod sie nie rozwija. Poprostu boje sie panicznie. chcialabym zrobic jeszcze jedna bete, ale nie chce denerwowac meza, pozatym to duzy koszt. Wiec postanowilam wytrzymac do czwartku. Ale juz ledwo zipie tak sie boje. Te obawy w sumie nie sa niczym uzasadnione, poniewaz jestem mloda i zdrowa. I zle zrobilam czytajac tyle smutnych topikow na kafeteri:( przepraszam ze tak sie rozpisalam, ale musialam:(

Gość dadadaadaa
ale masz jakies podstawy zeby tak sie bac?? nie popadaj w paranoje

Gość mala maja
no wlasnie zadnych podstaw. wiem ze to moze byc smieszne. ale tak bym chciala zeby wsyztsko bylo dobrze, tyle sie naczytalam jak kobiety porobily, lub jak plod obumieral. wiem ze to chore, ale to mnie przerasta:(

nie myśl o tym b się tylko niepotrzebnie nakręcasz 🌼

Gość zaje26bista
a ile masz lat? to byla ciaza planowana? poronilas juz kiedys?

Gość mala maja
mam 24 lata, to moja pierwsza ciaza. nigdy nie poronilam. to tylko takie moje chore mysli, od ktorych nie moge sie opedzic. pozatym szczepilam sie na grype jak juz bylam w ciazy, w sumie to gin mi kazal, mowilam ze sie staramy lub ze juz moge byc w ciazy

a wiesz że taki stres jest nie wskazany w ciąży przemyśl czy czasem właśnie tą paniką nie robisz dziecku źle przecież nie ma nic nic niepokojącego

Gość mala maja
Obawiam sie ze urodze karła z 2 głowami bo w mojej rodzinie było kilka takich przypadków a brat męża pływa w formalinie w American Museum of Natural History w NY jako eksponat nr 25009 albo Człowiek Stonoga

Gość zaje26bista
jeżeli nie czujesz zadnego bolu w dole brzucha i nie masz krwawienia to nie martw sie wszystko bedzie dobrze i nie czytaj topicow z serii poronilam ciaza obumarla bo tylko sie nakrecasz a to nie sluzy ani tobie ani malenstwu trzymam kciuki za was maju :)

Gość Panikara jakich mało
Nie pocieszę Cię - ja się bałam o wszystko odkad zobaczyłam dwie kreski na teście, mimo że długo sie starałam pierwszym uczuciem po teście długo był strach, a nie radość , to samo z moim mężczyzną - tez bardziej widziałam u niego strach żeby wszystko było dobrze niż radość U mnie doszły plamienia wiec momentami miałam dość Jak któregoś razu popłakałam sie u ginekologa (to wszystko hormony, tak się tłumaczę :P ) i mu powiedziałam że żyję tylko od wizyty do wizyty, że ten strach o dziecko mnie wykończy, to mi powiedział, że jego córka ma 5 lat, a on codziennie boi się o nią tak samo i tak już bedzie i nic na to nie poradzimy, taki los rodziców :) i trochę mnie to upokoiło, bo taka prawda - teraz codziennie będziesz sie bała, czy w ciąży, czy jak się urodzi, ale Twój strach w niczym nie pomoże, niczego nie zmieni jeśli coś jest nie tak, a tylko może pogorszyć sytuację...

Gość mala maja
mam bóle ale to chyba po wczorajszej imprezie gangbang ze studentami z Kenii

Gość mala maja
podszywom dziekuje:) wiem dziewczyny, wiem ze to nic nie pomoze, a moze zaszkodzic. Dziekuje Wam:)

Gość 25 zł to duży koszt?
To jak zamierzasz dziecko utrzymywać?