Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmiska67

Krwawienie podczas stosunku

Polecane posty

Gość mmiska67

Zacznę od początku- poszłam do Ginekologa bo mi się okres spóźnił parę dni i zrobiłam test ciążowy i był pozytywny (dodam ze okropny ze mnie nerwus i byłam wogole w stesie od kilku tygodni wczesniej) i na usg dopochwowym nie było nic widac wieć kazała przyjsc za 1,5miesiaca (w tym czasie obserwowałam ze pojawił mi sie okres 4 dniowy potem ma 2-3dniach miałam kolejny stes i okres wrocił na jeden dzień, a na tescie ciązowym kreska była coraz słabsza az calkiem zanikła) na drugiej wizycie u ginekologa Pani doktor powiedziała ze to stes i moze hormony bo ciązy nie ma zadnej i dostałam tabletki Yazz -krwawienia zdarzały mi się w sytyacjach nerwowych aby... przy 3 opakowaniu poszłam zrobic cytologie i wyszła 1 (ale przy badaniu czułam ból) i potem przy stosunku zauwazyłam ze moja pochwa jest praktycznie sucha, skurczona i pod koniec jej czułam ból taki że np. w pozycji na jeżca nie mogłam sie wyprostowac,ze śluzem miałam lekko czerowną krew i na drugi dzień żyłki ciemnobrązowe...myslalam ze to okres bo kochałam się przed okresem ale wczoraj byłam ponad tydzień już po okresie i było troche lepiej juz nie czułam takiego bólu ale krew i żyłki nadal występuja i chciałam zasiegnąc opini co to może być...dodam ze obecnie biore 9 opakowanie a przy 6 zmieniłam pore brania i ze te żyłki zdarzają sie czasami bez powodu i moja wydzielina nie ma zbyt przyjemnego zapachu i ma różne kolory...Wiem ze do ginekologa i tak musze iść...

Gość mmiska67
i po stosunku czuje ból i pieczenie -dodam ze nie uprawiałam jakiegoś brutalnego seksu