Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zareczonaodwczoraj

Czy powiedzieć przez telefon?

Polecane posty

Gość zareczonaodwczoraj

Wczoraj niespodziewanie mój chłopak mi się oświadczył, jestem najszczęśliwszą kobietą pod słońcem:) Mam jednak mały dylemat dotyczący rodziców... obecnie mieszkam i studiuje 400 km od domu rodzinnego. Tak się składa, że kilka dni temu byłam u nich z wizytą, a kolejną planuje za miesiąc lub dwa. Zawsze chciałam powiedzieć im o tym osobiście ale ciągle kusi mnie by zadzwonić i im powiedzieć. Co według was powinnam zrobić? Poczekać miesiąc powiedzieć osobiście z moim już narzeczonym czy zadzwonić? Proszę o radę...

Gość ja bym na twoim miejscu
zadzwoniła....bez sensu trzymać to w sekrecie jeszcze miesiąc, niech się rodzice cieszą, a za miesiąc możesz przyjechać już z chłopakiem i bedzie mozna to uczcić.

Gość zareczonaodwczoraj
chciałabym wykrzyczeć całemu światu jak bardzo jestem szczęśliwa a zarazem poczekać i na początku powiedzieć im osobiście. trudno jest opanować takie emocje. Dziękuję ci bardzo za radę, pomyśle o tym jeszcze i przedyskutuje to z moim narzeczonym...

Gość powiedz osobiscie
ja tez czekalam, ale krócej ok. 2 tyg. i warto bylo

Gość przyszla panna mlodaaaaaaaaaaa
ja czekalam jakies 2 tygodnie zeby osobiscie z moim narzezonym oznajmic moim rodzicom ;)