Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Finesi

Wrócić do niższego czy być nadal z wyższym.. ?

Polecane posty

Gość Finesi

Witam wszystkich! Piszę do Was z ogromnym problemem i mam nadzieję, że chociaż trochę mi pomożecie.. Rozmawiałam o tym z kilkoma osobami, ale to mi nie wystarcza, bo one nie wiedzą tak naprawdę co mi poiwedzieć, a może nie mówią szczerze... Do rzeczy. Byłam z niższym od siebie chłopakiem 2 lata. Była to różnica wzrostu naprawdę zauważalna. Ja mam 168 cm, on ma 160! Nie mogłam tego zaakceptować, stwierdziłam, że odejdę.. Było mi z nim naprawdę dobrze, to jest jedyna osoba, z któą TAK się dogadywałam! Tak jak ja miałam z nim, życzę tego każdej dziewczynie.. On był mi oddany w 100%. Zerwałam z nim i załamał się, ale ciągle walczył.. W tym czasie poznałam bardzo wysokiego chłopaka (ma 197cm), spodobaliśmy się sobie, jego charakter też jest OK, ale nic więcej...Czuję, że ciągle kocham tamtego i wiem, że on mnie też (rozmawialiśmy o tym). Nie wiem co robić, czy wrócić do niższego? Wiem, że z nim będę na pewno szczęśliwa. Tylko czy poradzę sobie z tą różnicą wzrostu? Mam 18 lat. Teraz jest czas 18stek, studniówka itd.. To mnie trochę przeraża. Czy możecie mi pomóc?

Niby jak? Czy nie uważasz, że skoro pytasz innych ludzi, z kim masz być, to znaczy tylko tyle, że jesteś nieustabilizowana emocjonalnie i masz mentalność 15-latki? Poza tym śmierdzi mi to prowokacją 🖐️

Gość Finesi
Chciałabym wiedzieć, co inne osoby zrobiłyby na moim miejscu. Nie, to nie jest prowokacja.. Niestety

Gość ja bym nie chciała
niby 18-latka a tak głupiutka, sama sobie odpowiedziałas z kim wolalabys być, czy chcesz byc ze swoim ukochanym czy z otoczeniem? bo chyba o to ci chodzi e sie go zwyczajnie wstydzisz

Gość orfeoosh
A który ma wiekszego wacka? Bo to kryterium trzeba przedewwszystkim wziąć pod uwage.

Gość Finesi
Być może jest tak, że się wstydzę....

Wiesz, jak się wstydzisz to raczej zostaw go w spokoju, podejrzewam że on i tak ma kompleksy na punkcie swojego wzrostu, więc daj mu spokój.

Gość Finesi
Chodzi o to, że on tych kompleksów nie ma wcale. Mówił wręcz, że mam zakładać wysokie buty, bo przynajmniej wszyscy będą mu zazdrościć, że ma taką piękną dziewczynę..

Gość loooooooooooo matkooooooo
1.60 to karakan jakis...ale do rzeczy:)sama sobie odpowiedzialas na pytanie,chociaz na moje oko nawet jak do niego wrocisz ten wzrost bedzie Ci przeszkadzac i bedziesz ogladac sie za wysokimi:)

Sama piszesz ze sie go wstydzisz!! Wiec daj mu spokój niech sobie znajdzie kogos bardziej wartosciowego niz TY. Jesli dla Ciebie kryterium to wzrost to jestes pusta. Moja córka chodzi z chłopakiem który jest z nia równy wzrostem,tez była na studniówce,ale ona kocha go za jego charakter a nie wzrost. Jak byłas z nim 2 lata to ci wzrost nie przeszkadzał?

Gość Finesi
Też mi momentami przeszkadzał.. Ale wtedy gdy postanowiłam z nim zerwać, to był taki punkt przełomowy. Też moja mama ciągle mi mówiła, że jest dla mnie za niski. Teraz natomiast ciągle mi o nim wspomina w samych superlatywach.

Gość ddddddddddddddddddddd
glupiutka dziewczynko:) hehehehe tak wyzszego przyprowadzilam do domu to nawet jakby ten maly byl ladny, to i tak lepszy dla babci,cioc i mamy byl ten wysoki:P 'wazne ze wysoki' jak pamietam tego malego i ostatnio go widzialam, ale kurdupel- trudno go bylo znalezc, ale ta pensja, inzynier po politechnice:P

Gość Finesi
U mnie w rodzinie też każdy mowi, "ważne, że wysoki" i przez to czuję taką presję ;/ dddd - mój ex też niski, mały, niepozorny, ale jest tak szalenie inteligentny, mądry, zaradny i obrotny, że nawet tego opisać nie mogę. sam na siebie zarabia już teraz i ma z tego naprawdę wysokie zyski. też idzie na politechnikę. ten wysoki nie ma za to w ogóle aspiracji do nauki. nie jest w ogóle obrotny.

Gość IMO13246
O! I znowu TEMAT Z TEJ SERII. Swoja droga "facet" 160cm...hmm, dziwne, że jeszcze samobója nie strzelił.

Gość Finesi
No nie strzelił, nie strzelił.. :) Co więcej, ma duże powodzenie u dziewczyn.

Gość Kot bez butów
No to jak ma powodzenie u dziewczyn to sobie znajdzie taką filigranową 155 cm i beda szczesliwi. a Ty sie nie męcz

daj kolesiowi spokoj i badz sobie z facetem, ktorego nota bene nie kochasz, ale UWAGA jest wysoki i w zwiazku z tym idealny na partnera dla ciebie:o nie zaslugujesz na zadnego z nich

Gość Kot bez butów
ale bello jesteś niska. 168 cm -powinnas miec kompleksy kurdupla.

Gość Finesi
chyba tak, belle. może najlepiej gdybym była sama. ale jednak ten niższy zawsze będzie w mojej głowie, bo tylko on potrafił sprawić, że czułam się szczęśliwa. myślałam, że wzrost i wygląd nie jest tak istotny, widocznie się myliłam. być może jestem zbyt niepewna siebie i za bardzo przejmuję się zdaniem innych ludzi

Gość fdses
mi sie wydaje ze ty masz problem ze sobą ... Twoje dylematy sa żałosne ... Zastanow sie nad tym,

Gość fdses
i jesli wybierasz sobie chłopaka na podstawie ocen otoczenia to twoj umysł jest na poziomie szkoły podstawowej .

Gość hoohoo
prowokacyjny temat:o ale jesli to prawda to niestety ale nawet jakbys sie super dogadywala z tym nizszym to zawsze bedzie ci przeszkadzal jego wzrost:o pewnie beda okresy ze bedziesz uwazac ze jest ok ale na dluzsza mete nie dasz rady:P

Gość mariusz z
Mam 18 lat. i wszystko jasne