Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mineciarkana102

Co jeśli on look at

Polecane posty

Gość Mineciarkana102

Mam do Was pytanie. Co robicie jeśli nieznajoma (raczej atrakcyjna, choć różnie może być :) ) osoba płci przeciwnej na mieście, w autobusie czy gdzieś indziej, patrzy wam w oczy, usmiecha się itd?

Robię to samo najczęściej, chyba, że mi się strasznie ta osoba nie podoba, to udaję, że nie widzę...raczej sama dalszego kroku nie podejmuję, bo jestem z natury nieśmiała, ale myślę, że jak zobaczę kogoś i będzie to miłość od pierwszego wejrzenia, to podejdę:) A co ktoś Cię obserwuje???

Gość dfasdfasfasfasf
Jeśli mi się podoba to jest mi bardzo przyjemnie z tego powodu,ale nic nie robię bo jestem nieśmiały :P,więc tylko napawam się tą chwilą i patrzę w jej oczy :) A jeśli mi się nie podoba to nie zwracam na nią uwagi :P

Gość Mineciarkana102
Tzn. jest taki chłopak. Jeździmy co środę jednym autobusem i się na siebie (on chyba też, tak mi się zdaje) patrzymy;D Wiem, że ma dziewczynę i jak widziałam go na osiedlu i szedł z nia to tez sie patrzył :) Ja mam 15 a on chyba 18 lat ;)

Gość dfasdfasfasfasf
To nie jest tak jak myślisz!Osiemnastolatkowie nie lubią małolat :P A 3 lata różnicy to niemal że przepaść.Wybij go sobie z głowy,najlepiej młotkiem 5 kg :P

Gość Mineciarkana102
do dsdafdfsfafsf nie sądzę żeby tak było. Mam liczne dowody na to, że tak nie jest :)

Gość dfasdfasfasfasf
To po co się pytasz jak wiesz lepiej.Ja CI napisałem z mojego punktu widzenia jak to jest.A i chyba on musi być jakimś wyjątkiem skoro chcę małolatę w tym wieku :P

Gość Mineciarkana102
Chodzi mi o ogólnie, że chłopaki interesuja sie młodszymi dziewczynami. Byłam wczoraj gdzieś i tam kupowało się bilety i taki gościu ( z 23 lata) patrzył się na mnie i takie inne. A moja mama spytała się czy ulgowe mozna bez legitymacji i on spytał sie czy chodzi o (pokazał palcem na moja młodszą siostre) nią. A one, ze dwie jestesmy niepełnoletnie i że ja mam 15 lat i sie zdziwił strasznie ;D Jeśli jest jakaś dziewczynka która wyglada na 15 lat to rozumiem, ale jak wygląda wiele doroślej to co innego. Jak cos to ja umalowana nie bylam itd.