Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dalam i sie sprzedalam

Spotkałam się ze sponsorami - i wcale nie mam fury pieniędzy !!! :(

Polecane posty

Gość gość
Moze ciebie.

Gość gość
To ja karwasz tfasz konia wale przesto ze wy łajzy za darmo niechceci sie ciupciac . Myslalem ze to cnotliwe paninki,coza p***y!:-(

Gość Ekspert XXX
Można dostawać 3000 od sponsora, ale taka okazja trafia się bardzo rzadko, co więcej jest dostępna tylko dla tego 1% młodych kobiet, które natura obdarzyła nieprzeciętną urodą. Do tej urody jeszcze trzeba dodać szczyptę intelektu, gustu no i oczywiście być prostytutką. Jest to typ kobiet,które nie mogą się opędzić od facetów. Klientami zostają faceci, którzy mają pieniądze. NIekoniecznie klasę i pieniądze, bo Ci mają w bród pięknych kobiet bez płacenia. Są to faceci,którzy żeby taką laskę mieć muszą niestety zapłacić. Klienci wspaniale zbudowani przystojni i bogaci to mit. Nikt nie płaci prostytutce za seks będąc tak atrakcyjnym, chyba że.... lubi kobiety o naturze d****i, to go kręci. Na pierwszym spotkaniu mówi ,że musi być anal, połykanie spermy, a potem się zobczy. Często na pierwszym spotkaniu się kończy i laska szuka nasptępnego. Cała reszta przeciętnego świata robi loda za 50-150zł w aucie, bo na tyle pozwala uroda i cała reszta, a klient jest włascicielem firmy zatrudniającej 3 murarzy i nie da więcej bo mu na fajki nie zostanie, przed 10.

Gość KevinLomax
Ekspert - masz absolutną rację, tak właśnie jest i kto mówi inaczej to po prostu fantazjuje. Nawet panie z tego 1 procenta też nie siedzą na kafe, tylko przez cały dzień mają inne sprawy do załatwienia. I nikt nie bezie dawął 3 tys na miesiąc, żeby kilka razy w miesiącu dopieścić dziewczę w wynajętym mieszkanku.

Gość gość
Expert ma racje ale zapomnial o jeszcze jednej grupie. Ogolnie okresle ja jako grupe facetow krorzy chca ukladu bez niespodzianek. Sa w niej brzydsi i fajniejsi zarowno jedynym kryterium jest to ze maja kase i chca czystego ukladu nie z kochanka ktora moga niec jak sa przystojni bo kochanka moze sie zakochac i wywrocic rodzinne gniazdko. Majac kase oczekuja wysokiej jakosci uslugi bez niespodzianek.

Gość gość
i tak wszystkie się prostytuuują te co dają...tylko kwestia sposobu. D****i

Gość Ekspert XXX
Każda może wywrócić rodzinne gniazdko, nie musi się do tego zakochać. Prostytutka, która ma stałego klienta , który jej daje 3000 mieś może się okazać bardzo nielojalna i szantażująca, szczególnie gdy źródełko wysycha, bo pan własnie znalazł sobie młodszą i tańszą. W znacznej mierze chodzi o to, że panna na normalnych zasadach wymaga odrobiny szacunku do siebie, a panna za 3000 mieś wylatuje jak się skrzywi przy połykaniu nasienia.

Gość gość
Ekspert XXX: Dobrze,że nazywasz rzecz po imieniu,bo jest prostytucja.

Gość gość
hahaha nie do końca tak jest.

Gość gość
A jak jest?

Gość gość
i weź w tych czasach znajdź porządną kobietę :( laski mające sponsorów wyzywają prostytutki, że są łatwe a jedna i druga jest taka sama :(

Gość tygryskowaa
gość jakbyście byli porządni to kobiety nie wpadłyby na pomysł sponsoringu 🖐️ a jak zdradzacie i potraficie klamac byleby przeleciec to sie nie dziwcie ze kobiety nauczyly sie to wykorzystywac

Gość gość
ja spotykam się z 60 letnim milionerem za 1000-1500 za spotkanie , sex trwa 5 min

Gość gość
ja bym chciala miec sponsora, tlyko gdzie go szukac? nie wierzę w te porypane portale.

Gość kobieta nie upadla
Idz do opieki spolecznej, na pewno dostaniesz jakis zasilek z takim uposledzeniem umyslowym

Gość gość
wspolczuje Ci autorko

Gość gość
Sponsora to miała ta blondynka z filmu ,,testosteron" co poznał ją jako dziewicę i jako dziewicę widział po raz ostatni jak mu walizki za drzwi wystawiała. On ją sponsorował bo kupował jej wszystko czego zapragnęła w zamian za wspólnie spędzony czas na modlitwie na przykład:P

Gość gość
Pokażcie mi na tyle głupiego faceta aby dawać jakiejś lasce kilka tysięcy za seks? Po co, jak można co wieczór mieć nową za 100zł :)

Gość gość
Facet z klasą?

Gość gość
Nie każdy facet będzie jeździł fiatem 126 p tylko dlatego że mało pali Większość pragnie mieć limuzynę lub auto sportowe najlepiej nowe i reprezentatywne.

Gość gość
Po co w ogóle mają płacić prostytutkom jeśli na czatach i sympatiach jest kupę mężatek szukających wrażeń;P

Gość gość
Nie każdy facet będzie jeździł fiatem 126 p tylko dlatego że mało pali Większość pragnie mieć limuzynę lub auto sportowe najlepiej nowe i reprezentatywne x Np. Pudzian który kupił lambo za milion i przerobił na gaz :P

Gość gość
d***** wysmiewaja niedoswiadczenie i naiwnosc d********.

Gość Paulina_z wioski
Ja też :(

Gość gość
Ja chyba musze o tym pomyslec, uroda jest a potrzebuję kasy...

Gość gość
co za frajerzy... mam na myśli tych wieśniaków z parkingu i dyżurnych kafeteryjnych przegrańców, których nie stać na kobietę. zaczęłam się spotykać z jednym facetem, byliśmy tylko 2 razy na kawie. Do niczego nie doszło i sam z własnej inicjatywy dał mi po 200zł więc jak widać można... sponsoring to nie ciągnięcie druta przypadkowym kolesiom za 2 stówki :o

Gość gość
Jestescie wszystkie p******e co to za rożnica dawanie d**y w hotelu za kase co wy nazywacie sponsoringiem czy robienie loda w aucie takie same k******o . Wszystkie jesteście debilkami , i dziwicie sie że faceci was nie szanują.

Gość gość
heh widze ze duzo kobiet tak sie utrzymuje :/

Gość Nodtradamus 40
A ja szukam dziewczyny i nie mogę znaleźć. I dam 3000 miesięcznie. Warszawa nostradamus40@interia.pl