Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serduszko24

co o tym myślicie-proszę o rade-chyba za bardzo kocham

Polecane posty

Gość serduszko24

od roku jestem z facetem starszym o 6 lat-on ma 31 lat i ma dziecko. Z tego co opowiadał i go poznałam,nie miał łatwego życia. Często jest oschły.Ja jestm natomiast uczuciowa, jak mi smutno to czasmi płaczę, nie umiem ukryć smutku, rozczarowania. na początku kłócliliśmy się często, teraz rzadziej. Chcę dodać że jest między nami różnica wychowania, wykształcenia, kultury. Jestem oddana, opiekuję się dzieckiem, jak jest mu ciężko wspieram go, na początku naszej znajomości potrzebował pieniędzy to pożyczyłam mu. Mówi że o uczuciach ciężko mu rozmawać. twierdzi że kocha, ale zawsze jak się kłócimy mówi że to moja wina, że ja się czepiam itd. On nie ma czego się czepiać, kocham go, dbam o niego, gotuje mu, wspieram,nigdy się nie odwóciłam od niego. I były takie sytuacje że pare razy mnie oszukał, bardzo mnie to bolało bo ja jestem szczera, aż raz mu powiedziałam że zaczne go tez tak oszukiwać żeby poczuł jakie to przykre. obiecał że nie bedzie,potem dalej swoje. ale wybaczałam,bo kochłam, zawsze jak się pokócilismy to czułam ze pewnie mu przykro i ja wyciagałam pierwsza rękę. Raz była taka kłótnia że powiedział że ma dość mnie i że mnie nie kocha. Było mi bardzo smutno. Ptem stwierdził że powiedział tak w złości,ale ja nie zrobiłabym tak jak on. I mówi że jst mu ciężko czasami mówić że mnie kocha. Tu niby planujemy przyszłość i twierdzi że on taki jest że ciężko mu czaami yrażac uczucia, że on taki jest wychowany, ale czy osoba która kocha tak mówi??Pytanie do chlopaków, jak sądzicie on się boji że go zostawie??Kiedyś powiedział mi że tego się boji bo co ja w nim widzę. Nie wiem jak czasami mam z nim porozmawiac. On wie że ja kocham,że jestem inna a mimo to czasami się boji. A moze sie nie boji tyko wykorzystuje to??Nie wiem.Jak myslicie?To jest duuuuży skrót mojej historii.

To jest duuuuży skrót mojej historii. Alleluja!