Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

raviadorka

ZAKAZ ZBLIŻANIA SIĘ DO OSOBY-jak załatwić PILNE

Polecane posty

Jak załatwić taki zakaz, albo od czego zacząć?? Sprawa dośc pilna więc proszę o poważne odpowiedzi. Siostra jest w zwiazku w którym facet ja bije (katuje) wyzywa, zastrasza i dziś nawet okradł. Wypiera sie w żywe oczy, do tego ma już wyrok za inne swoje sprawki odwieszony (czeka na bilet) Siostra od ok roku próbuje ten zwiazek zakończyć jednak on nie daje, dalej nachodzi w domu, pracy, terroryzuje..... Sprawy zgłoszone na policji, wszyskie pobicia udokumentowane. Co robić dalej??????? niebieska karta nie założona bo to nie osoba dzielaca gospodarstwo domowe.

Gość u mnie 21
z moim eks policja tak porozmawiała że bez nakazu trzyma się z daleka :) co prawda miał w zawiasach wyrok za groźby karalne ale mimo wszystko jestem im bardzo wdzięczna :D

niestety u tego taka metoda nie podziała. On ma sprawy które prowadzi organ znajdujący się ponad policją. Z niego grubszy kaliber jest a Jej chciałabym pomóc chociaż w taki sposób. Chcemy spróbować wszystkiego, boję się ze w koncu ją zabije. Nie ma nic niestety do stracenia :(

Gość xfgedtvfjhtd
up

Gość bdyguiahdgd
podnoszę

Gość gość
jest tu ktos kto sie zna na prawie czy mozna uzyskac zakaz kontaktow i zblizania sie zanim byly maz wyjdzie z zakladu karnego?