Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gorzkoslodkalady

zlobek a utrata pracy

Polecane posty

Gość gorzkoslodkalady

Kochane mamy mam do was pytanie może się orientujecie w temacie(zanim zadzwonię do żłobka), czy pójście na "kuroniówkę" spowoduje skreślenie dziecka ze żlobka, właśnie straciłam pracę jestem na etapie poszukiwania

Gość fghbjhbvgtf
to się nie przyznawaj, w końcu nikt cię co miesiąc nie pyta, czy jeszcze pracujesz.....a w sumie ich najbardziej interesuje, zebyś zapłaciła za żlobek, poza tym może lada dzień coś znajdziesz.

Gość z tego co się orientuje...
to dadzą Ci miesiąc na znalezienie nowej pracy i przyniesienie zaświadczenia. fghbjhbvgtf -- mylisz się, oni sprawdzają do kiedy masz ważne zaświadczenie. Ja miałam umowę do końca grudnia i takie też zaświadczenie, dostałam nową umowe, o zaświadczeniu zapomniałam, w połowie stycznia mnie ścigali o zaświadczenie - strasząc że jak w ciągu 2 dni nie przyniose to skreśłą dziecko z listy, zaniosłam zaświadczenie i jest ok. Porządek w papierach muszą mieć

Gość z tego co się orientuje...
a na poprzednim zaświadczeniu masz do kiedy zatrudnienie??

Gość to ciekawe bo
ja pracowałam na czarno, ale szef zgodził mi się podbić zaświadczenie- dziecko 3 lata chodziło do żłobka i nikt się nie przyczepił ani do mnie ani do szefa.... ja bym się nie przyznawała na miejscu autorki!

Gość drreee
miałam do niedawna 2 dzieci w żłobku, nikt się nie pytał czy nadal pracujemy....lepiej nie mów, szukaj pracy, jak powiesz to mogą skreślić dziecko a jak juz znajdziesz to nie wiadomo czy z powrotem przyjmą, raczej wątpliwe...

Gość jlkdhfklfa
jak to dziecko moga ze zlobka wyrzucic pomimo ze juz np uczeszcza do niego?

Gość jlkdhfklfa
autorko jestes normalna? po co masz dzwonic do zlobka i sie sama pucowac??? bez sensu, siedz cicho bo szkoda dziecka jakby je "wyrzucili" ze zlobka

Gość gorzkoslodkalady
dziękuję za info, nic nie będę mówić:) nie chodziło mi o dzwonienie ja jako ja, tylko jako osoba zainteresowana żłobkiem od września