Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podejrzewam ze autorka

CHCIALABY KUPIC UZYWANEGO X-LANDERA ALE JAK PATRZE JAKIE SA CENY TO MI SIE

Polecane posty

Gość qqqqqwertyuiokj
myślę że 50% ceny wózka jest OK. ale za 400zł wolałabym oddać do caritasu niż sprzedać. sorry.

Autorko, ludzie z reguły chcą odzyskać połowę rzeczywistej ceny, za jaką dany wózek kupili. Ja Quinny Buzz sprzedałam za połowę jego ceny i nie miałam problemów ze znalezieniem kupca, bo o wózek dbałam, był profesjonalnie wyczyszczony i naprawdę wyglądał jak nowy. Za 400 zł kupisz X-Landera, ale nie wiesz w jakim on będzie stanie.

Gość lusineczka
ależ kupisz x-landera za 400, ale pod warunkiem, że będzie miał co najmniej 5 lat i będzie od 3 właściciela i po 4 dzieciach...

a ja bym się bała kupić markowy wózek za 4 stówy, bo to podpadająco niska cena. a co do tego, że ceny markowych wózków są wysokie - ocet ma rację, to jak z samochodami :) jak sprzedawaliśmy auto, to nie bardzo nas obchodziło, jaka cena się za nie marzy kupującemu, tylko patrzyliśmy ile jest obecnie warte na rynku. z markowymi wózkami z tego co widzę jest tak samo - kupujący i tak się zajdzie, o ile się nie przegnie z oczekiwaniami, więc po co schodzić z ceny?

Gość zaraz sie posracie
z tymi wozkami. :D