Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaraz sie zrzygam kurwa

Chce mi się ryczeć!! przez ojca,, pomożcie

Polecane posty

Gość zaraz sie zrzygam kurwa

Mam trudną sytuację... Ojciec daje mi kasę kiedy potrzebuje i to jest najgorsze ze jestem od niego uzależniona.. A problem mam taki.. on mną po prostu pomiata... Mowi do mnie zamknij sie, odpowiada mowiac gówno cie to obchodzi, wrzeszczy na mnie i inne rzeczy tez gorsze mowi, matka nie moze na niego wplynac.. on po ptosru warczy jak pies.. drze sie.. nawet przy innych potrafi cos tak powiedziec ze mi lzy automatycznie do oczu naplywaja.. straszne przykrosci mi robi juz nie raz probowalam sie postawic i to nic nie daje;(.. tak to mi powtarza ze zgine ze beda po mnie jezdzic ludzie a on wlasnie to robi i chyba robi to bo jestem jedyna osoba ktorej moze tak zrobic bo przeciez nikt inny nie pozoliby mu na takie traktowania.. zawsze jestem ja zawsze moze sie wykrzec na mnie.. nawet psa lepiej trektuje i to jak... jakby zupelnie inny czlowiek... cala milosc na tego sa przelal.. najgorsze jest to ze studiuje.. nie przys;uguje mi socjalne niestety:( a to ze zarobie na waakcje to najwyzej starczy mi na jakis ciuch, w koncu jakies pieniadze musze miec i np na wyjazd gdzies(o=zbieram zeby moc z chlopakiem wyjechac na waakcje bo ojciec mi nie da, bo nie pozwoli mi wyjechac z facetem bo przeciez seks w moim wieku to nieprzyzwoitosc a mam 21 lat) co mam zrobic?? sama sie nie utrzymam i to jest najgorsze;((( czasme mam ochote powiedziec mu zeby sie ode mnie odpiedolil, ze jestem dorosla i on nie ma prawa ani mnie na kazdym kroku sprawdzac ani mnie wyzywac. Ale chyba rodzice maja obowiazek mnie wyksztalcic? maja mnie jedna.. mysle ze gdybym miala mlodsze rodzenstwo to mnie traktoaliby jak dorosla.. tzn mama traktuje a ojciec nie dopuszcza takiej mysli do siebie.. niestety juz sa za starszy na malucha teraz:(

Gość kubica santo subito
kubica nie brał kasy od ojca i pacz jak wysoko zaszed

Gość baybe buuuu
Świetnie wiem co czujesz niestety:(.Nie jesteś sama🌼

postaraj się uniezależnic finansowo od ojca, tylko wtedy może zacznie miec do Ciebie szacunek i jesli zobaczy, ze powoli sie od niego odwracasz, moze sie otrzasnie i zacznie normalnie zachowywac

to może zamiast bluzeczek za 200 złotych zacznij kupować takie za 40? A ojciec zdrowo popierdolony, tu się zgodzę :o.

no ale skoro piszesz że w 2 miesiące zarobisz tyle tylko co na drobne wydatki to ja nie wiem ile ty kupujesz i ile zarabiasz, ja pracowałem półtora miesiąca w wakacje, kupiłem laptopa (taniego) i jeszcze mi wystarczyło na ubrania i przyjemności przez kilka miesięcy. Oczywiście jestem na utrzymaniu rodziców ale staram się ich jak najbardziej odciążyć, nawet internet opłacam przeważnie sam. Więc da się? no da się, chociaż prawdę mówiąc do mnie nikt nie mówi zamknij ryj, więc mi jest łatwiej.

Gość ehhhhhe
jak tak mozna pisac o tatusiu !przeciez on dal ci mozliwosc bycia na tym pieknym swiecie

z tego co ci ojciec daje odkładaj jak najwięcej pieniędzy, żebyś się mogła wyprowadzić i znajdź jakąs pracę, niekoniecznie stałą ale żeby trochę zarobić

Gość kameleonkaa
A gdzie jest w tym wszystkim twoja matka?