Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość extriniti

Ból w górnej części brzucha

Polecane posty

Gość extriniti

Witam, Od paru godzin czuje pobolewanie w górnej części brzucha, głównie przy prostowaniu się, głębszym oddechu cy wstawaniu z krzesła. Nie towarzyszą temu inne objawy ale ból jest trochę uciążliwy przy każdej zmianie pozycji. Jestem w 22 tygodniu ciąży. Proszę o radę i informacje czy ktoś doświadczył podobnej sytuacji. z góry dziękuje za odpowiedź

Gość misia1111111111111111111111
MAIŁAM TAK SAMO ALE POD KONIEC CIĄZY pojechałam do szpitala żeby to sprawdzić ale wszystko było ok,niby jest to normalne ale jak cię to nie pokoi to lepiej to sprawdz

ja też tak miewam, pobolewania zaczęły się, gdy brzuch się mocno powiększył - u mnie to było związane z tym faktem :) mięśnie tak jakby były za krótkie i nie mogły się do końca naciągnąć.

Gość extriniti
Wczoraj wieczorem ''młody'' normalnie ''kopał'' i czułam jego ruchu, więc chyba nic poważnego się nie dzieję. Jak leżę na plecach czy na lewym boku nie czuję bólu, dopiero jak zaczynam się ruszać i zginać. Nie wiem czy wybrać się z tym do lekarza czy ''samo przejdzie''?? Nie ukrywam ze uczucie nie należy do najprzyjemniejszych :)